Melding AppHelperCap werkt niet meer

Vragensteller: 
Liesbet
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Misschien kan je hier iets mee.

Best practices voor het oplossen van AppHelperCap-problemen
Een schone en nette computer is de belangrijkste vereiste om problemen met AppHelperCap te voorkomen. Dit betekent dat u een scan voor malware uitvoert en uw harde schijf reinigt met 1cleanmgr en 2sfc / scannow, 3programma's verwijderen die u niet langer nodig heeft, controleren op Autostart-programma's ( met behulp van 4msconfig) en Windows inschakelen' 5Automatische update. Vergeet altijd niet om periodieke back-ups uit te voeren, of in ieder geval om herstelpunten in te stellen.

Als u een echt probleem ervaart, probeer dan het laatste te herinneren dat u heeft gedaan, of het laatste dat u hebt geïnstalleerd voordat het probleem voor het eerst verscheen. Gebruik de 6resmon opdracht om de processen te identificeren die uw probleem veroorzaken. Zelfs voor ernstige problemen, in plaats van Windows opnieuw te installeren, kunt u uw installatie beter repareren of, voor Windows 8 en latere versies, de 7DISM.exe / Online / Cleanup - image / Restorehealth commando. Hiermee kunt u het besturingssysteem repareren zonder gegevens te verliezen.

Om u te helpen bij het analyseren van het AppHelperCap.exe-proces op uw computer, zijn de volgende programma's nuttig gebleken: ABeveiligingstaakbeheer toont alle lopende Windows-taken, inclusief ingesloten verborgen processen, zoals toetsenbord- en browserbewaking of Autostart-vermeldingen. Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft aan dat het proces waarschijnlijk potentiële spyware, malware of een Trojaans paard is. BMalwarebytes Anti - Malware detecteert en verwijdert slaapspyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers vanaf uw harde schijf.

https://www.file.net/proc...

Reageer