Laptop via TV werkt niet meer goed

Vragensteller: 
Gilbert
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

Hallo een vraagje . Ik heb een andere tv en heb mijn laptop daar op aangesloten gelijk ik deed bij de vorige maar nu krijg ik alleen het bureaublad te zien met een foto maar deze is niet gelijk met de foto op de laptop als ik een filmpje afspeel van youtub heb ik klank maar geen beeld ( foto blijft staan ) mijn muis zie ik op tv en niet op laptop en soms omgekeerd . Heb een andere laptop aan gesloten gelijk deze die niet werkt en deze laptop werkt wel normaal gewoon aansluiten en ik kon kijken . Het moet dus iets aan die laptop zijn . Maar is raar deed het wel bij vorige tv en nu niet . Grafische kaart misschien ? Ik bergrijp er ook niks van . Vorige tv wel deze niet en andere laptop werkt wel met nieuwe tv zonder iets te moeten doen . Dank

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Ik vermoed dat je een verkeerde beeldoutput instelling hebt. Met de Windowstoets+p kun je 4 instellingen kiezen: Alleen computerscherm, dupliceren (=2 schermen), uitbreiden, alleen 2e scherm. Ik denk dat je uitbreiden hebt gekozen. Probeer dupliceren of alleen 2e scherm, door herhaaldelijk op Windowstoets+p te klikken.

Hi. Maar is tot raar dat het met de vorige tv wel goed ging , ik heb niks veranderd gewoon de kabels aangesloten . En dat een andere laptop wel goed is .

Reageer