Hoe kom ik van die steeds terugkerende, irritante, melding af 'Stel Google in als standaard zoekmachine' in de nieuwe Edge?

Vragensteller: 
HaVe
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

Ik gebruik normaliter DuckDuckgo als standaard maar zo nu en dan ook Google om de resultaten te vergelijken en ook omdat je bij Google vaak meer resultaten krijgt v.w.b. Afbeeldingen.

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

DuckDuckgo is al mijn standaard zoekprogramma en alles is ingesteld zoals aangegeven zoals in de pcwebplus website wordt aangegeven. Het probleem doet zich voor wanneer ik vanuit de DuckDuckgo homepagina naar de Google zoekpagina ga zoals eerder beschreven. Dus als ik resultaten even wil vergelijken met DuckDuckgo of als ik meerdere afbeeldingen via Google search.

Daar kom je waarschijnlijk niet van af.
Ik browse in incognito modus met Chrome, zodat ik niet steeds browsergegevens hoef te wissen.
Bij die melding vink ik niks aan maar scrol gelijk naar beneden en ga akkoord , bij YouTube doe ik dat ook.
De enigste manier om er waarschijnlijk vanaf te komen is om in te loggen en alles aan te passen en niet in incognito te browsen.
Dit heb ik overigens niet geprobeerd , maar ik heb geen zin om in te loggen.

Hallo Have ,

ik herken dit probleem niet .
Ik heb Google.nl vastgemaakt als bladwijzer , ik open deze door rechts te klikken en kiezen voor ; in nieuw tabblad openen .

ik heb de extensie New tab Redirect geïnstalleerd , als u deze extensie installeerd , krijgt u bovenaan een logo als een hoedje , rechtsklik erop > kies extensie opties , vul daar de URL in van DuckDuckgo en klik op opslaan ( Save )

Is opgelost

afbeelding van redactie

Hoe dan?

Excuus had ik wel even moeten vermelden natuurlijk. Ik heb op mijn Logitech toetsenbord een functieknop ingesteld om de Google zoekpagina te openen en dan krijg ik (vreemd genoeg) de melding niet meer. Kan dus niet echt uitleggen hoe dat komt maar het werkt.

Reageer