Kan ik extern scherm aansluiten op mijn laptop?

Vragensteller: 
jb
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

goedendag, kan ik op mijn laptop ( MEDION® AKOYA® P7818 (MD 99095)
Intel HD Graphics 4000
2047MBNVIDIA GeForce GT 730M
Intel Core i5 3210M @ 2.50GHz
een (29" UltraWide Full HD 2560 x 1080 scherm)via hdmi denk 1.4) aansluiten?
Hoor het graag mvrgr

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Heb je ze beide erin zitten ???
Ik denk dat ze dat beide aankunnen,verder zal het van de software afhangen hoe zwaar je de grafics processor gaat belasten.
Ik ga er van uit dat je een aansluiting hebt voor een externe monitor.

Dank voor uw antwoord. Ja zitten er beide in volgens de specificaties.
Aansluiting is hdmi aan beide kanten (laptop en monitor) Wil er op browsen en series kijken, en wat eenvoudig kantoorwerk. de hdmi aansluiting op de laptop zit volgens mij op de Intel HD Graphics 4000 De2047MBNVIDIA GeForce GT 730M zit er ook in maar hoe dat werkt weet ik niet (er zit maar 1 hdmi aansluiting op de laptop)

Beste JB:
Als je de HDMI kabel aangeloten hebt druk dan op Windowstoets ( de toets met het Windows teken/vlaggetje ) houd deze ingedrukt en toets dan op de P toets, dan krijg je een schermpje zie screenshot met keuze opties kies daar de optie die je wilt hebben en zie daar.

Hoop dat je vraag hier mee is beantwoord.

Groet:
Leen

Leen Schouten
Delft

Beste Leen, Dank voor uw vriendelijke antwoord. Hoe het werkt weet ik (ik heb er al een hele tijd een 27 inch monitor op aangesloten. Mij gaat het erom (voor ik iets koop wat niet werkt) OF mijn laptop krachtig genoeg is om een (29" UltraWide Full HD 2560 x 1080 scherm)via hdmi denk 1.4) te laten werken. Sommige zeggen dat het prima gaat andere zeggen dat mijn laptop niet sterk genoeg is om de 2560x1080 aan te sturen (de hdmi 1.4 zou dit niet kunnen of de cpu zou dit niet aan kunnen of het zou enkel gaan met zwarte balken enz. Ben hier nog steeds niet uit vandaar mij vraag. Nogmaals dank voor het meedenken

OK JB ik heb hier een Dell Vostro laptop die koppel ik via de Bleutooth  naar mijn Samsung TV 44 inch en dat werkt subliem, heb je wat aan dit antwoord misschien?

Leen

Leen Schouten
Delft

Reageer