Microsoft Office 2016 gewijzigd, hoe kan dat?

Vragensteller: 
HaVe
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

Kom terug van vakantie. PC aangezet. Blijkt mijn Office 2016 volledig te zijn gewijzigd. Totaal andere outfit/interface. Lijkt nu meer op Office 365 of het is nu misschien plotseling Office 365 geworden. Hebben meerdere mensen hier mee te maken (gehad) of weet iemand hier meer over wat er heeft plaatsgevonden ?

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Kijk eens bij "info" of "over" (of dergelijke) om te zien, welke versie je hebt.

Versie is 18.2008.12711.0

Je hebt dus de nieuwste versie; zie:
https://it-blogger.net/of...

Bedankt voor je antwoord. Maakt het geheel al een stuk duidelijker. Blijft vreemd dat dit zonder mijn tussenkomst is gebeurt en er niets van terug te vinden is in de windows update geschiedenis.

mij is dit onlangs ook overkomen, vermoedelijk irt een, overigens niet door mij gewenste inschakeling van een MS-account. Korte tijd later, na een systeemcrash heb ik een systeembackup teruggezet, en had ik toch ook weer gewoon Office 2016.
Overigens krijg ik de laatste tijd soms een 'aanbieding' van MS om over te stappen op Office 365 (family-pack), tegen een jaarlijkse betaling.
Ik ben dan ook ben dan ook benieuwd of jij binnenkort met betaling voor Office 365 wordt geconfronteerd.

Heb inmiddels office 2016 kunnen herstellen. Daarna in het menu het (rode) nieuwe office App icoon verwijderd en alles werk nu weer als vanouds. Opgelost dus!

over welk menu heb je het hier?

Bedoel hier het menu start (Windows logo). Helemaal linksonder op taakbalk.

Redactie, dit kan gemarkeerd worden als opgelost. Mvg HaVe

Reageer