Is mailtje over VPN van Firefox betrouwbaar?

Vragensteller: 
Stef
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

Gisteren mailtje van Mozilla gekregen, zouden al in enkele landen bezig zijn met zo een service, de vraag was om je op een wachtlijst te zetten in afwachting dat het in jouw land beschikbaar zou zijn. Nog iemand iets van gehoord, en zou dit betrouwbaar zijn?
Grtz.

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Sinds wanneer heeft Mozilla jouw e-mailadres? Als dat niet mogelijk is, pas dan maar op!!!

Mozilla heeft m'n mailadres (Gmail), waarschijnlijk betreffende de sychronistie van m'n account op verschillende pc's waar ik van firefox gebruik maak, op zicht niets ergs dacht ik toch..

Het blijft een vreemd verhaal in je eerste posting, dus enige voorzichtigheid lijkt mij op zijn plaats. Want waarom zou je op een wachtlijst moeten, terwijl het toch voor iedereen beschikbaar gaat komen?!

Beste Stef ,

Lees deze informatie eens door ,

https://www.security.nl/p...

Beste Mickey, dank voor deze link. Ondertussen heb ik de betreffende mail doorgestuurd naar Safe on web, we zullen wel zien verder :-)
Dank aan allen.

afbeelding van redactie

Mozilla/Firefox is inderdaad met een (betaalde) VPN service bezig. Je krijgt een mailtje omdat je een Firefox-account hebt (voor synchronisatie) hebt gemaakt en je dan promoties voor andere Mozilla-producten kunt krijgen. Niks vreemds verder.

Reageer