Waarom werkt Spotnet niet meer?

Vragensteller: 
Paul
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10 Home 64 bit
Toelichting op vraag: 

Na de laatste update van Windows heb ik een probleem met Spotnet, laatste versie 2.0.0.284. Programma opent normaal en laadt de nieuwste spots. Als ik dan een spot wil openen om de inhoud gelezen of te downloaden, sluit Spotnet automatisch af. Ik heb het programma al een keer verwijderd en terug geïnstalleerd, echter geen succes. Voorlopig heb ik de update maar verwijderd en automatisch updaten tijdelijk uitgeschakeld. Iemand een idee wat het probleem zou kunnen zijn?

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Probeer eens de officiële versie 1.9.0.5: https://spot-net.nl/

Geprobeerd en gelukt. Bedankt voor de oplossing.

Graag gedaan en veel plezier ermee.

Hallo gisteren heb ik een upgrade uitgevoerd naar de nieuwste versie van windows 10 die nu uitgerold word namelijk de 20H2 versie maar nu werkt bij mij spotnet niet meer ik heb de Classic versie die tot voor de upgrade prima werkte hij geeft met opstarten een foutmelding 502 aan en laad dus helemaal niks wie o wie kan mij hierin helpen bedankt alvast

502 is normal authentication fail. Betekent ; ofwel jouw servergegevens , gebruikersnaam en wachtwoord zijn incorrect ingevuld ofwel jouw abonnement is verlopen.

Tei. Weet niet of je op mij reageerde maar gegevens kloppen wel. Abo loopt ook nog. Nooit meer werkend gekregen.

hallo
Ik krijg sinds 2 dagen geen spotnet meer
De melding is 932

Wat kan ik nog doen heb spotnet opnieuw geïnstalleerd en ook een paar dagen terug gezet maar geen resultaat

Probeer voor de verandering eens spotnet 2.0: https://www.spotnet.tk/

Sinds een week doet mijn spotnet het echt niet meer. Heb de oude versie, de classic er weer op gezet en steeds stopt hij. Ook de nieuwe versie er weer op gezet, de dbase leeg gemaakt, hielp ook niet. Nu de classic er weer opgezet, en de dbase leeg gemaakt en ook dat heeft niets geholpen. Hij geeft geen code of foutmelding. Hij laadt alle posts en als ik 1 post wil openen dan neemt hij even de tijd en ploep hij sluit zich zelf af, opnieuw opstarten, terug naar herstelpunt niets hielp. Heeft iemand een oplossing?

Als ik mij goed herinner, gebruikt Spotnet binsearch.info en die ligt er al enkele dagen uit. Geduld is dan een schone zaak, in dit geval.

Dank je wel, even afwachten dus.

Binsearch.info werkt weer, dus maar weer even proberen.

Ah, fraai, ga ik gelijk proberen. Thnx voor de headsup..

Helaas, heeft niet geholpen. Posts haalt hij netjes binnen bij het aanklikken sluit hij super snel af. Iemand een idee? Ben beetje klaar met allerlei vetsiescer op zetten en weer afhalen.

Je zou kunnen overstappen op Spotlite, maar dat vergt beduidend meer dan Spotnet. Je moet dan rechtstreeks met nzb-bestanden gaan werken en bijvoorbeeld SABNZBD+ gebruiken om de downloads binnen te krijgen via het nzb-bestand. Dat is even "iets" lastiger dan via Spotnet...

Denk dat ik daar niet aan moet beginnen, mij te moeilijk. Ik snap niet dat spotnrt, wat ik al jaren gebryik, nu zo doet. Dat moet toch een reden hebben?

Spotnet werkt met .NET Framework en daarvan zijn de laatste maanden diverse updates geweest. Mogelijk gaat Spotnet daardoor de mist in.

Kan ik iets doen om het weer aan de gang te krijgen behalve verwijderen er opnieuw er op zetten weer verwijderen nieuwe versie er op en die weer verwijderen en de classic er weer op en erachter te komen dat dit allemaal niet hielp. Dbase verwijderen van de classic ook nog gedaan, het hielp allemaal niks.

De database legen lijkt mij niet erg zinvol, want die moet dan toch weer worden gevuld.

Het forum is nog actief, zag ik zojuist. Mogelijk staat daar al een antwoord op het probleem of je kunt je aanmelden met het probleem. Zie:
https://www.spot-net.nl/f...

Inderdaad had het leeg halen van de dbase geen nut maar w3as weer een tip die ik kreeg.

Ik gebruik al jaren spotnet niet meer,
Vindt nzb bestanden altijd via de volgende (legale) Site: https://www.nzbserver.com/

Staat ook bij of de NZB bestanden betrouwbaar zijn.

Ik ga kijken of dit makkelijk is.

Gekeken, dan haal ik dus de NZB link binnen en dan stopt mijn kennis. Wat doe iki daar dan mee?

Dan heb je (bijvoorbeeld) SABNZBD+ nodig om de download binnen te krijgen.

Hallo Anoniem, ben ook ah "strugglen" met spotnet weer werkende te krijgen. Heb spotlite geinstalleerd maar kwam erachter dat t slechts een database is. Zou je aub zo KORT maar DUIDELIJKE mogelijk de stappen kunnen weergeven om te downloaden middels t gebruik van NZB bestanden. Wat heb ik allemaal nodig ? Bijvoorbeeld : NZBsearch samen met Utorrent. Ik kan me vaag herinneren dat ik t ooit zo heb gedaan. Maar ben op zoek naar de MAKKELIJKSTE / SNELSTE manier natuurlijk. Vandaar ook Spotnet. Je klikt op het gewilde bestand, die opent zich en geeft een omschrijving en vervolgens klik je simpelweg op de blauwe downloadpijl. ! Ik hoop zsm van je te horen en bij voorbaat dank !

Dank voor je reactie, ik ga kijken of ik daar wat aan heb. Ik wil over het algemeen alleen maar epub bestanden hebben, geen idee of dat de moeite waard is. Verder blijft de frustratie dat een download manier gewoon niet meer werkt zonder dat ik daar invloed op heb of heb gehad.

Reageer