Waarom is vanuit Gmail emailen naar Hotmail niet meer mogelijk?

Vragensteller: 
frankdigitaal
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

Sinds half januari 2020 kunnen anderen vanuit hun Gmail wel mailen naar mijn hotmail.com account, alleen het komt niet meer aan. Ik heb zelf ook deze test gedaan vanuit mijn Gmail account en wat je ook probeert, er komt niets meer aan. Voor half januari was er geen vuiltje aan de lucht. Google reageert niet op mijn vraag, dus weet iemand anders waar de updates vanuit Google chrome/hotmail of Windows 10 updates iets is fout gegaan, waardoor ik via alleen Gmail geen mailing meer in mijn hotmail account kan ontvangen?

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Kijk even je map Ongewenste e-mails (spam) bij Hotmail na.

Daar was ik al wezen kijken, daar staat niets

Ik weet niet of je al meer weet, Frank. Ik heb er namelijk ook last van. Mailtjes van een Gmail-adres komen niet aan. Of eigenlijk, soms zie ik ze een seconde verschijnen en dan verdwijnt het gelijk. Ik werk meestal in outlook maar ik heb wel ontdekt dat in Hotmail deze berichten terug te vinden als je zoekt op de naam van degene die je bericht via Gmail heeft gestuurd. Dan komen deze emails tevoorschijn met daarbij een melding 'unwanted'. Heel vreemd want er is geen 'unwanted'-map en in de map 'ongewenste email' zijn deze 'unwanted'-berichten niet terug te vinden. Hoe zit dit en hoe is dit op te lossen?

Goedemorgen Miranda, ik heb het zelfde probleem als u. Ik ben er tot op heden nog niet achter hoe ik dit zou kunnen oplossen. Jullie wel hier iets op gevonden?

Helaas is het probleem niet opgelost. Mensen die een gmail-adres hebben moet ik altijd waarschuwen dat ze mij per sms/whatsapp aangeven of ze gemaild hebbe, want dan moet ik op Hotmail (op internet) een zoekopdracht doen en dan alleen vind ik deze email (met status 'Unwanted'). Het is zelfs zo dat ik laatst een email van een vriend met gmail-adres in mijn Outlook (op mijn laptop) zag verschijnen en kon openen en lezen, maar binnen 10 seconden of zo verdween het ineens uit beeld (sprong weg) en was het niet meer vindbaar. Toen moest ik weer met een zoekopdracht in Hotmail de betreffende email opzoeken die dus weer door het emailsysteem ineens als 'Unwanted' was geclassificeerd. HEEEL VREEMD dit.

Vreemd. Ik heb dit probleem niet.
Ik krijg alle mail die met gmail worden verstuurd gewoon binnen in Postvak IN van mijn outlook-account.

afbeelding van Cornelis

Hotmail is toch opgeheven en overgegaan naar Outlook?
Volgens mij zit daar het probleem.

Hotmail.com is, evenals Live.nl, niet opgeheven.
Gebruik hotmail zelf al jaar en dag.

als het zo makkelijk zou zijn! Ik heb ook een outlook.com account, alles wat met microsoft te maken heeft ontvangt bij mij geen mailing vanuit Gmail accounts.

Heeft u dit allemaal al geprobeerd ?
Kijk onder :
Ik heb een e-mail die iemand mij naar mijn Outlook.com-account heeft gestuurd, niet ontvangen .
https://support.office.co...

Heb via gmail naar hotmail een email verstuurd zonder problemen.

Ik ontdekte dit probleem enkele weken geleden ook.Was hier niet blij mee. Het bleek dat de verzonden berichten niet in de map verzonden items stonden in gmail. Ik vermoed dat het probleem bij gmail lag. Inmiddels werkt alles weer. Je kunt het controleren door even een gmailaccount aan te maken en een bericht stuurt naar je hotmailaccount.Succes.

Zojuist getest, kan zondermeer van hotmail naar gmail en omgekeerd.

nu weer speelt het probleem in beide richtingen.wie weet raad?

@ Paul
Browser probleem?

Zojuist getest, geen probleem.
Browser Google Chrome

Reageer