Hoe schakel ik automatisch verplaatsen e-mail in webversie van Outlook uit?

Vragensteller: 
Mac
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

Hoe en waar kan ik, in de webversie van Outlook - bereikbaar via https://outlook.live.com/ - instellen dat berichten niet (automatisch) in de folder 'Ongewenste e-mail' worden geplaatst?
Ik zoek een instelling waarmee ik er voor kan zorgen dat er helemaal geen enkele e-mail in de folder 'Ongewenste e-mail' wordt geplaatst.
Is zo'n instelling er en waar vind ik die?

Uiteraard kan onder Instellingen - Ongewenste e-mail, afzenders aan 'Veilige afzenders en domeinen' of aan 'Veilige mailinglijsten' toegevoegd worden, maar ook dat is niet wat ik wil.

Bedankt voor je reactie(s).

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Kan het niet zo ?
eerst Geblokkeerde Afzenders deblokkeren .
https://support.office.co...

Dan onder "Opties voor ongewenste e-mail" , “Geen Automatische Filtering,” selecteren .
https://www.pcleek.com/ti...

Dan zal alleen e-mails van afzenders die u zelf heeft toegevoegd aan de lijst "Geblokkeerde Afzenders" eindigen in de Ongewenste e-Mail map .

kijk wel uit voor spam .

Bedankt voor je reactie. Je schrijft: "Dan onder "Opties voor ongewenste e-mail", “Geen Automatische Filtering” selecteren." waarbij je verwijst naar https://www.pcleek.com/ti...
Dit werkt misschien voor Outlook, geïnstalleerd op een pc, (waar het op die site over gaat) maar niet in de webversie van Outlook. Daarin is bijvoorbeeld 'Opties' niet aanwezig.
[In de link, die ik eerder vermelde (https://outlook.live.com/), komt niet alleen Outlook, maar ook Live voor. Live is (was) weer een andere versie (opvolger?) van Outlook? staat mij bij.]
Een instelling waarmee ik er voor kan zorgen dat er helemaal geen enkele e-mail in de folder 'Ongewenste e-mail' wordt geplaatst kom ik niet in de door mij gebruikte webversie, die Outlook heet, tegen.

Ook met de informatie op de officiele site van MS met 'Afzenders blokkeren of deblokkeren in de webversie van Outlook' kom ik niet verder.

Het leeghalen van de lijsten 'Veilige afzenders en domeinen' en 'Veilige mailinglijsten', geeft geen resultaat of nieuwe mogelijkheden (Opties).

Sorry , ik had de vraag niet goed gelezen .
Ik heb zelf geen Outlook , ik heb er ook geen verstand van , maar ik hou van speurneuzen en wilde u helpen . U probleem lijkt op
https://answers.microsoft...
Als dat zo is , kunt deze map niet uitschakelen .

Lees wat “Sam” schrijft .
https://answers.microsoft...
vertaalt
Als een e-mail die in uw Postvak IN moet komen, geen ongewenste e-mail is, klikt u erop en markeert u Niet als ongewenste e-mail. Hiermee stuurt u deze terug naar uw Postvak IN.
Door Niet als ongewenst te markeren, leert het systeem deze e-mails in de Inbox te plaatsen in plaats van ze gewoon terug te slepen naar de Inbox.

Het is niet anders .

Bedankt voor je reactie. Dit - het markeren van mail in de spam-folder als 'Niet ongewenste e-mail' - is wat ik al een aantal maanden doe, maar heb niet het idee dat Outlook hier ook maar iets van leert.

Reageer