\Origin\OriginWebHelperService.exe werkt niet, wat te doen?

Vragensteller: 
jan
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
WINDOWS 10
Toelichting op vraag: 

\Origin\OriginWebHelperService.exe werk niet meer, voor spelletjes spelen. wat het doet weet ik ook niet precies, misschien dat iemand daar verstand van heeft, Maar WINDOWS BETROUWBAARHEIDSCENTRUM staat inmiddels op 0, Dat vind ik niet zo leuk, Terwijl mijn pc van Lenovo pas een week oud voor de rest wel stabiel is.

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Lees dit eens :
https://www.file.net/proc....
Van die site:
Beschrijving: OriginWebHelperService.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen.
Probeer ook NIET die link om het te repareren,je komt op een site van reimage repair ,die veel troep achterlaat op pc.

Bedankt voor de info, Het probleem is in feite dat ik ORIGIN van mijn pc niet kan verwyderen, Omdat ik dan geen E.A. spellen meer kan spelen. Ik heb het spel wat ik nu speel op een externe DVD speler gespeeld, Maar kreeg toen in WINDOWS BETROUWBAARHEIDS CENTRUM steeds de melding:Sims3LauncherW.exe werkt niet meer, Zodat het cijfer van het BETROUWBAARHEIDSCENTRUM nu op 0 staat, Alleen door het brakke E.A update systeem. Ik heb een vrij dure game laptop gekocht, Maar als het zo moet, Dan overweeg ik alles wat met E.A. te maken heb eraf te gooien, P.S. bedankt noch voor de tip van REIMAGE REPAIR, Daar had ik ook al wat over gelezen dat het niet zo veilig programma is. Misschien dat er noch een update komt voor ORIGIN, Want het heeft in het verleden wel goed gewerkt.

Beste Jan ,

U bent niet de enige met dit probleem , zie deze link .

https://answers.ea.com/t5...

Bedankt voor de info, Heb gisteren ook al bij ORIGIN foutraportage de klacht al doorgegeven, Misschien dat het helpt. WINDOWS BETROUWBAARHEIDSCENTRUM heb ik er voorlopig maar af gegooid want het cijfer staat toch op 0. Maar ik ben wel blij dat ik niet de enige ben, Want ik was even bang dat het aan mijn pc lach. In het verleden heeft ORIGIN het wel goed gedaan, Dus noch maar even afwachten of ze met een nieuwe update of zo komen.

Wat mij betreft heb ik een antwoord, Er is niets aan te doen, Het wachten is op een update van E.A. Groetjes

Reageer