Hoe koppel ik een e-mailprogramma?

Vragensteller: 
Sylvia Theunissen
Windows
Toelichting op vraag: 

Telkens als ik foto's over wil sturen per e-mail komt er te staan: Je e-mail is niet gekoppeld, krijg het ook niet voor elkaar, hebt U voor mij een hint waar ik op kan klikken of zoiets.

Al vast bedankt hoor en succes met jullie programma, het is voor mij een grote steun!

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Als ik zelf een foto per mail wil versturen open ik eerst mijn mailprogramma. Vanuit daar stel ik dan een mail op en kan ik als bijlage de foto toevoegen en versturen.

Verder kan je in Windows kijken welke programma's als standaard app staan ingesteld en daar evt aanpassen naar het programma wat u wil gebruiken.
Kunt u hier wat mee?

Vind mij ook op YouTube: CSW Wouter

heeft deze link iets te maken met de vraag ? nee dus. er wordt niet gevraagd naar een acocount probleem, maar naar een programma probleem. over ontopic gesproken!

Het email account wordt niet gekoppeld met Windows mail, dus dit heeft met de vraag te maken

uw link gaat over de webversie van outlook office 365 en niet over het standaard mailprogramma van windows 10

afbeelding van redactie

Opmerking Redactie:
We hebben alle off-topic berichten verwijderd. Een beetje discussie kan geen kwaad - en iedereen heeft enkele dagen kunnen kennisnemen van de diverse opvattingen hierover, maar we hebben nu weer graag het format: vraag en antwoorden. Iedereen bedankt voor zijn legitieme bijdragen, maar als we de hele discussie laten staan wordt de vraag-antwoord-rubriek erg onoverzichtelijk.

Mocht je het standaard Windows Mail programma gebruiken:ik ken meer mensen met een gekoppelde Outlook aan Windows Mail die ook dit soort problemen hebben en ook geen meegezonden bijlagen konden uitprinten en bestanden konden bijvoegen.
Als de instellingen/machtigingen (contactperonen e.d.) voor de app niet goed staan of als de privacy settings van Windows 10 zijn dichtgetimmerd ,krijg je een verzoek van de app om de instellingen van Windows 10 te veranderen,maar dit lijkt me bij jouw niet aan de hand.
Een tijdelijke oplossing :
Via een browser op Outlook inloggen (bestanden toevoegen en uitprinten lukte toen wel).

Ook n.a.v. een vraag van je op PC hulp over Outlook en Office en daarom er van uit gaande dat je Outlook gebruikt.

Reageer