Microsoft Edge Chromium werkt niet op ziggogo.tv

Vragensteller: 
Frits
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

Op https://www.ziggogo.tv/nl... kan deze browser niet inloggen en krijg je dus geen tv uitzending te zien. Met Google-Chrome en Edge in windows 10 geen probleem.

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

afbeelding van redactie

Bij ons kan Edge Chromium (beta, versie 77) op Windows 10 wel inloggen en tv kijken op ziggogo.tv. Het zou dus wel mogelijk moeten zijn.

Heb je misschien ingesteld dat cookies geweigerd worden? Klik als je op ziggogo.tv bent op het hangslotje in de adresbalk en dan Cookies en kijk of ziggotv.go bij Allowed staat (en als het bij Blocked staat dan daar voor Allow kiezen).

Voor het geval het bij anderen nog voor komt, ik kon in de Edge browser met windows 11, tot een week terug, ook geen video's afspelen met Ziggo Go maar ook niet met Amazon Prime. Het moeten dus bepaalde instellingen in Windows zelf of de Edge browser zijn die deze problemen veroorzaken. Bij mij hielp er niks, zoals browser resetten, instellingen aanpassen enz. Uiteindelijk heb ik Windows 11 opnieuw geïnstalleerd en alles naar fabrieksinstellingen teruggezet. Best wel een klus maar zowel Ziggo Go als Amazon Prime spelen nu de video's via de Microsoft Edge browser af. Bijkomend voordeel van de actie is dat ik weer rond 7 GB extra ruimte over heb.

Reageer