Wat is het beste e-mail programma?

Vragensteller: 
Scholten
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

Kan iemand mij zeggen wat volgens hem/haar écht de beste, simpelste en weinig ruimte innemende emailprogramma van dit moment is? Gebruik nu Gmail maar op een of andere manier voldoet deze mij niet helemaal. Alvast bedankt.

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Ik heb alle gratis e-mailprogramma’s die GratisSoftware noemt uitgeprobeerd en uiteindelijk gekozen voor een niet-genoemd mailprogramma, eM Client.

Dank Meray, blijft moeilijk - er zijn zo veel goede programma's- , maar ik ga het toch maar weer met Thunderbird proberen.

De gratis versie kan slechts 2 email-accounts aan en (gratis) registratie is noodzakelijk, aldus Menno Schoone: https://www.schoonepc.nl/...

Zou heel goed kunnen. Desalniettemin vind ik het een dijk van een programma. Weet zo gauw geen betere ;-)

afbeelding van redactie

Wij zweren bij Thunderbird, en dit wordt ook het hoogst gewaardeerd door bezoekers. Maar goed er zijn natuurlijk meer goede mailprogramma's...
https://www.gratissoftwar...

Ja, redactie, een uitstekend programma. Voorlopig houd ik het hier maar bij.

afbeelding van Giant

Het grote voordeel van Thunderbird vind ik de aanpasbaarheid d.m.v. de vele addons.

Ik heb het onderste deel (startpagina?) eruit gemikt. Ding draait als een tierelier. Later maar eens met wat meer aandacht naar de addons kijken.

Thunderbird voor mij, zowel op Windows gebruikt als nu in Linux.
Heel veel aan te passen en geschikt voor meerdere email accounts, agenda en contactpersonen werken prima samen met Google en zelfs Microsoft.

Reageer