Wat is het beste e-mail programma?

Windows
Windows 10
Scholten
25 augustus 2019 - 14:08

Kan iemand mij zeggen wat volgens hem/haar écht de beste, simpelste en weinig ruimte innemende emailprogramma van dit moment is? Gebruik nu Gmail maar op een of andere manier voldoet deze mij niet helemaal. Alvast bedankt.

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Meray

Ik heb alle gratis e-mailprogramma’s die GratisSoftware noemt uitgeprobeerd en uiteindelijk gekozen voor een niet-genoemd mailprogramma, eM Client.

Scholten

Dank Meray, blijft moeilijk - er zijn zo veel goede programma's- , maar ik ga het toch maar weer met Thunderbird proberen.

Postbus

De gratis versie kan slechts 2 email-accounts aan en (gratis) registratie is noodzakelijk, aldus Menno Schoone: https://www.schoonepc.nl/...

Scholten

Zou heel goed kunnen. Desalniettemin vind ik het een dijk van een programma. Weet zo gauw geen betere ;-)

redactieafbeelding van redactie

Wij zweren bij Thunderbird, en dit wordt ook het hoogst gewaardeerd door bezoekers. Maar goed er zijn natuurlijk meer goede mailprogramma's...
https://www.gratissoftwar...

Scholten

Ja, redactie, een uitstekend programma. Voorlopig houd ik het hier maar bij.

Giant

Het grote voordeel van Thunderbird vind ik de aanpasbaarheid d.m.v. de vele addons.

Scholten

Ik heb het onderste deel (startpagina?) eruit gemikt. Ding draait als een tierelier. Later maar eens met wat meer aandacht naar de addons kijken.

Albert

Thunderbird voor mij, zowel op Windows gebruikt als nu in Linux.
Heel veel aan te passen en geschikt voor meerdere email accounts, agenda en contactpersonen werken prima samen met Google en zelfs Microsoft.

Reageren