Hoe kan ik een tekst verwerken en uitprinten zonder dat deze opgeslagen wordt?

Vragensteller: 
Charley
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
windows 10
Toelichting op vraag: 

Ik wil een tekst verwerken/uittypen en daarna direct uitprinten maar deze tekst mag nergens in een b.v tijdelijke backup/opslag opgeslagen worden. Welk programma kan ik daar voor gebruiken ?

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

misschien heeft u hier wat aan .
ToolWiz Time Freeze installeren en aanzetten ,daarna tekst verwerken/uittypen en uitprinten . na herstart is alles weer verdwenen .
info
https://www.gratissoftwar...
download rechts onderin .
http://www.toolwiz.com/le...

Bedankt voor de goede tip. Dit soort hulp (via deze site), waar het ook over gaat op computergebied helpt altijd. Zo kan je elkaar helpen.

Waarom mag die tekst helemaal niet opgeslagen worden, wil u dreigbrieven schrijven ? Staatsgeheimen ? Elke tekst die u op een pc tikt is ergens opgeslagen, en door echte computerfreaks weer te vinden. Wil u totaal incognito teksten schrijven, neem dan balpen en papier, vernietig na uw schrijven de balpen grondig, en ook de onderliggende pagina's als die er zouden zijn ! Nog een tip, als echt niemand het mag lezen, schrijf het dan beter niet op ! ! ! Pfff, waar zijn we mee bezig . . .

Er zijn soms gegevens die je niet alleen digitaal wil bewaren maar ook op papier. Zoals b.v. diverse inloggegevens, accounts, wachtwoorden e.d. Dit is een gewone vraag hoor en zoals jij ook schrijf: Echte computerfreaks weten het te vinden. En waar jij mee bezig ben weet ik niet, dat weet jezelf het beste.

Reageer