Welke e-mail kan je gebruiken op elke pc zonder voor-instalatie en bevestiging?

Vragensteller: 
K. De Grote
Windows
Toelichting op vraag: 

Gmail had destijds als grote troef dat je het eender waar op welke pc kon openen. Nu echter als je de mail wil openen op een andere pc moet je telkens bevestigen of je het werkelijk zelf bent. Ik heb meerdere pc's en tegenwoordig vraagt Gmail dit altijd als ik van pc verander. Dit is gewoon een truc omdat ze mijn gsm nr niet hebben, krijgen ze ook niet, ik wil overgaan op andere mail, vraag is nu welke ? maar het moet een email zijn die je niet op voorhand op de pc moet instaleren want op mijn werk kan ik dit niet, ook daar wil ik op de email kunnen.

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Dat is geen truc maar controleren of jij dat werkelijk bent met een ander apparaat of op een andere plek, veiligheid ivm dat geen ander zomaar jou account gebruikt.

Ja, dit weet ik, maar verifiëren gaat dan enkel via gsm, niet met een controle-woord/zin of iets dergelijks. Ze willen enkel de gsm nr, die krijgen ze dus niet. Het gaat hier over vijf email-adressen, dus het wordt echt lastig telkens te moeten verifiëren, iedereen hierbij bedankt voor de reactie !

Outlook via webmail is overal te openen via browser, net als Gmail overigens.

Probeer Yahoo eens.

Naast Gmail, zijn er meer providers waarbij je je e-mail webbased (via een browser) kunt benaderen. Dat kan bij AOL, Hotmail, Yahoo om er enkele te noemen.
Maar zeer waarschijnlijk biedt ook jouw provider (die waarbij je toegang tot het internetwerk hebt) de mogelijkheid, om via een browser, je e-mail vanaf iedere plek te benaderen.

Ik gebruik protonmail, kan ik vanaf mijn pc benaderen en via te telefoon via hun app, ook vanuit een browser. Mail.be werkt ook, is te benaderen vanuit een browser op de telefoon, heeft zover ik weet geen app. In te loggen zonder verdere vragen.

Ik open ook wel eens Gmail op andere pc dan mijn home pc.. : krijg dan keurig op mijn gmail + op backup account te zien dat dat idd op een andere pc is geopend.. maar kan dat zonder gsm nummer accorderen!
denk dat je ergens in je account settings moet zoeken - en misschien is dat met nieuwere accounts wel verplicht,ik heb daar gelukkig geen last van!

Deze Gmail-adressen zijn zeker niet nieuw, gebruik ik al jaren, ik gebruik wel Gmail, (nu toch nog) maar geen Gmail+ ook geen Google+

Reageer