Hoe kan ik uploaden uitschakelen op mijn Huawei smartphone?

Android
Versie van je besturingssysteem: 
android versie 8.0.0.
Naam: 
henk berends
Toelichting op vraag: 

Bij het het openen van mijn Huawei smartphone krijg ik altijd dezelfde mededeling te zien: foto's .... minuten geleden. 1 item uploaden via Wifi. Als ik hierop klik, wordt aangegeven, dat de afbeelding niet beschikbaar is.
Hoe kan ik dit uitzetten?
Met vriendelijke groet.

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Als je die Melding nog een keer krijgt kan je het stoppen door op de Melding te drukken en vast te houden tot dat je App-Info kan openen en dan kan je het stoppen.

Is afkomstig van de app "Google Foto's".
Een mogelijke oplossing is dat je automatische back-up uitschakelt:

Open de Google Foto's-app op uw smartphone.
Tik bovenaan op Menu.
Selecteer Instellingen Back-up en synchronisatie.
Tik op 'Back-up en synchronisatie' om dit in of uit te schakelen.

Voor meer problemen en (mogelijke) oplossingen: https://support.google.co...

Reageren