Waarom werken de toetsen van mijn Corsair keyboard K30 niet?

Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Naam: 
marjanie
Toelichting op vraag: 

De toetsen werken niet.

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Mijn scooter wou ook al niet lekker starten vanmiddag.
Waar zal dat nou aan liggen.

Ontzettend flauwe opmerking.

Jammer dat je de originele aanhef en vraag niet heb gelezen.
Deze zijn enigszins begrijpelijk gemaakt door de moderators.
Maar goed. je loopt ook niet een patatzaak in met de vraag, VOEDSEL, ETEN.
En we zijn nou eenmaal niet allemaal helderziend.
Een vraag van niet meer dan 3 woorden is geen vraag.

Als je in een patatzaak binnenloopt met de vraag voedsel, eten zal de eigenaar van de patatzaak je vragen wat je precies bedoelt en niet een lullige opmerking maken over zijn scooter (o.i.d.).

Zelfs dat is hier niet eens gebeurt.
De moderatie heeft er zelf iets wat te begrijpen valt van gemaakt.
Er stond: Corsair30, toetsen werkt niet.
Meer niet
In het geval van een patatzaak, krijg je dan ook niet standaard een kroket, als je enkel om voedsel vraagt, maar vraagt de man wat je precies bedoeld.
Zo als je zelf al aangeeft.
Hier bedenken ze dus zelf de vraag er bij, wat iemand hoogstwaarschijnlijk zal bedoelen.
Zonder verder te vragen dus.

Voor de duidelijkheid: vragen en tips worden voor de leesbaarheid en duidelijkheid geredigeerd (indien mogelijk), reacties niet.

Dus als ik een vraag heb en ik vul in.
Bij de aanhef: Computer
En bij de vraag: Doet raar.
Dan is dat dus blijkbaar voldoende om er iets van te maken.

voor jou wel

marjanie, aan dat gezeur heb je niets, kijk eens op https://gathering.tweaker... en https://nl.hardware.info/... ,misschien zie je daar meer advies dan hier

de stemming en het niveau van deze site begint duidelijk te dalen, wellicht typerend voor de mensheid dat als mensen hulp / advies zoeken, er zoveel haantjes/kippetjes-gedrag als reactie komt, mogelijk zou de redactie iets meer aan reflectie kunnen doen zoals indien de moderater iets verandert dat dat ook zichtbaar is

Helemaal mee eens dat het niveau van deze site begint te dalen. Als je niks zinnig hebt te zeggen, zeg dan niks. Aan die zogenaamde grappige opmerkingen heeft niemand iets. Sterker nog, het is kwetsend voor degene die een vraag stelt.

@Merel
De redactie en moderatoren herformuleren vragen alleen in leesbare vragen, omdat het voor de rubriek Hoe doe je dat? is. Het is de bedoeling dat mensen de vragen en antwoorden dan als tip kunnen lezen. 'Hoe doe je dat?' kortom. De toelichting bij de vraag wordt soms ook geredigeerd, maar alleen taalkundig. Steekwoorden of kromme zinnen worden in enigszins leesbare vorm gegoten met hoofdletters en interpunctie.

Reacties zijn voor rekening van de bezoekers. Dus zorg zelf voor correcte spelling en leesbare zinnen. Alleen grofheden, spam en dergelijke worden verwijderd.

We hopen dat onze bezoekers zelf hun verantwoordlijkheid nemen en elkaar vriendelijk bejegenen en helpen en een beetje op hun taal (en spelling) passen.

Ik zie veel kritiek en commentaren, maar niemand pakt de vraag alsnog op en dan ook een 'beste antwoord', dat de vraag niet heeft beantwoord???

Peter wat is jou bijdrage aan het oplossen van de vraag

Mijn bijdrage is: een kritisch geluid laten horen op de beste stuurlui, die aan wal staan, want wel commentaren, maar geen antwoord op de vraag. De vrager is natuurlijk al elders zijn/haar heil gaan zoeken, dus nu nog de vraag beantwoorden, werkt niet meer. Punt.

Peter, - maar geen antwoord op de vraag. De vrager is natuurlijk al elders zijn/haar heil gaan zoeken - opzienbarende opmerking van je, bij je helderziende ? LOL

Nee, ene Merel heeft de vraagsteller resoluut van deze website af naar andere websites gestuurd. Lekker makkelijk!

even googlen kan ook https://www.google.nl/sea...

klopt, zo kan je de meest voorkomende problemen oplossen, maar Peter is schijnbaar van mening dat een ellenlang verhaal beter is ;)