Hotmail wachtwoord wordt niet meer herkend. Wat te doen?

Vragensteller: 
jj
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
WINDOWS 10
Toelichting op vraag: 

Het wachtwoord van mijn e-mail account wordt niet meer herkend, terwijl het een paar weken geleden nog werkte. Ik heb alles al geprobeerd, maar niets helpt. Ik heb de vraag ook gesteld aan het MICROSOFT forum, maar die komen er ook niet uit. Ik ben bang, dat het aan het WINDOWS besturingssysteem ligt. Kan ook mijn pc niet meer synchroniseren. Heb met een ander WINDOWS account dat proberen te bereiken, maar krijg dan ook dezelfde tekst, dat het wachtwoord niet klopt, terwijl ik er 100% zeker van ben, dat ik het goed intyp. Heeft iemand dezelfde ervaring met WINDOWS? Op een andere pc lukt het ook niet om in te loggen met mijn wachtwoord. Terwijl bij diverse niet-MICROSOFT programma"s het wachtwoord vlekkeloos werkt.

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

even naar www.outlook.com en kijken of je daar in kunt loggen, dan weet je zeker of het aan je wachtwoord ligt of niet.
Helpen met synchroniseren kan ik je niet omdat ik dat nooit doe / gedaan heb.

bij outlook inloggen helpt helaas ook niet, misschien heb ik noch hoop op de grote mei update van MICROSOFT. Maar bedankt voor de reacties.

Als je niet in kunt loggen op de microsoft webpagina van outlook.com is er iets met je wachtwoord of account aan de hand niet met je Windows instellingen.
Op de webpagina een wachtwoord herstel aanvragen en dan weer inloggen op de webpagina zou moeten werken. Daarna zou je verder moeten kunnen werken met je gehele account.

Reageer