Ik krijg elke avond in het Windows Betrouwbaarheidscentrum de melding dat een Intel app niet geïnstalleerd kan worden. Hoe fix ik dat?

Vragensteller: 
jj
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

Ik krijg elke avond in WINDOWS betrouwbaarheidscentrum, het volgende bericht:foutcode 0x80070057: 9NCGJX5QLP9M-AppUp.IntelMediaSDKDFP. Is dat een essentiele app? En hoe krijg ik dat evt. gerepareerd?

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Ik kom er niet uit, Sorry ik ben maar een beginneling. ik wacht wel op de april update van MICROSOFT, Misschien word het dan opgelost, Verder ben ik sinds kort lid van senior web, Die helpen je ook bij pc problemen. Groetjes.

Ik ben er vandaag achter gekomen dat:AppUp.IntelMediaSDKDFP voor zakenmensen of bedrijven is. Ik kwam op een intel site terecht, En daar kon je de app downloaden, Na regisratie en je bedrijfsnaam. Dus ik denk dat het een fout van MICROSOFT is want elke dag bij het betrouwbaarheidscentrum, Probeert MICROSOFT de app te installeren maar dat lukt natuurlijk niet want je moet je dus eerst registreren. Probleem wat mij betreft opgelost. P.s. IK kwam op de site via startpage, Een zeer goede tool. Groetjes.

ps. voor belangstellenden, En dat ik niet lieg hier het webadres:https://software.intel.co...
groetjes.

het volledige adres kwam geloof ik niet goed door dus nogmaals:https://software.intel.co...

Daar ben ik achter gekomen, Bedankt voor de informatie.

Reageer