Hoe wijzig je emailadres in Avast account?

Vragensteller: 
henk
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10 22H2
Toelichting op vraag: 

avast premium weer voor jaar verlengt. maar zij stuurden de code naar mijn oude emailadres die niet meer werkt. maar mijn oude mailadres staat nog in mijn avast account.en daar staat geen mogelijkheid om te wijzigen.

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Hallo henk ,

Zie deze link ,

https://support.avast.com...

Hoe kan ik de e-mailadressen die zijn gekoppeld aan mijn Avast-account beheren?

Meld u aan bij uw Avast-account via onderstaande koppeling:
https://id.avast.com/sign-in
Klik op Ga naar accountinstellingen op de tegel Accountinstellingen.
Ga naar het gedeelte E-mailbeheer om te kijken welke e-mailadressen op dat moment zijn gekoppeld aan uw Avast-account. Het e-mailadres dat u gebruikt om u aan te melden bij uw Avast-account staat gemarkeerd als het primaire e-mailadres.

De volgende opties zijn beschikbaar:

+ Nog een e-mailadres toevoegen: koppel een extra e-mailadres aan uw Avast-account. U kunt meerdere e-mailadressen toevoegen aan uw Avast-account maar een e-mailadres kan niet aan meerdere accounts worden gekoppeld.
Instellen als hoofdadres: maak dit het e-mailadres dat u moet invoeren als u zich aanmeldt bij uw Avast-account.
Verwijderen: verwijder dit e-mailadres uit uw Avast-account samen met alle daaraan gekoppelde abonnementen en betalingen. U kunt uw primaire e-mailadres niet verwijderen.

Reactie verwijderd.
Reden: toen ik mijn reactie plaatste waren bovenstaande reacties (nog) niet zichtbaar. Hoe dat kan weet ik niet, maar ik vind het wel irritant.

afbeelding van Postbus

De moderator had de postings nog niet goedgekeurd, Ed W.

afbeelding van redactie

Het moderatie-wachtrijtje was er gisteren even bij ingeschoten. Dat doen we normaal een paar keer per dag en sowieso elke ochtend. Nu wat later. Excuses daarvoor. (Sowieso zouden we liever terug willen naar de situatie dat ook anonieme bezoekers ongemodereerd kunnen posten, maar door een grote toename van vervelende berichten de afgelopen jaren is dat helaas niet meer mogelijk).

Oké, dat begrijp ik wel, maar desalnietemin blijf ik het irritant vinden. Het is me namelijk eerder overkomen.
Je zou als oplossing registratie verplicht kunnen stellen. Het nadeel dat daarmee een drempel wordt opgeworpen moet dan maar voor lief worden genomen.

afbeelding van redactie

We zullen weer eens proberen om reacties van niet geregistreerde bezoekers gewoon gelijk te plaatsen zonder moderatie. We hebben nu een soort spamfilter ingesteld dat de ergste reacties automatisch moet verwijderen. Kijken of het werkt. Anders gaan we toch weer terug naar moderatie.

afbeelding van redactie

Reacties worden nu weer ongemodereerd geplaatst. Maar geregistreerde bezoekers kunnen nu zelf spam, scheldpartijen en andere vervelende berichten als Ongewenst aanmerken waarna ze ingetrokken worden en ter beoordeling van de redactie worden voorgelegd.

Zie hier hoe dat gaat:

https://www.gratissoftwar...

Het proberen waard! Ik ben wel benieuwd hoe dit gaat uitpakken. In ieder geval bedankt dat je mijn (ik geef toe: enigszins zure) opmerking serieus neemt.

Reageer