Programma (driver) voor laptop naar tv?

Vragensteller: 
Robert.P
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10 home x64
Toelichting op vraag: 

Is er een driver die ik installeer op mijn laptop om dit naar mijn tv te sturen zodat ik op mijn tv tv kan kijken. Het heeft het wel altijd gedaan maar na een updat van windows leest hij hem niet meer of kan hem niet vinden.
Ik heb alles geprobeerd maar de tv vind mijn laptop niet. heb ook een kabel geprobeerd maar tevergeefs.wat gaat er niet goed. Ik zie wel de mediabox staan van de vaste tv maar niet de extra tv voor boven waar ook mijn laptop staat ( mijn kantoor). met kabel of zonder kabel moet het toch mogelijk zijn.

Alvast bedankt

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Wat heb je allemaal geprobeerd? Heb je een HDMI-kabel tussen laptop en TV aangesloten? Heb je op de TV de juiste bron gekozen? Dan zou het allemaal moeten lukken.

Of zijn je beeldscherminstellingen op je laptop gewijzigd zodat hij niet meer automatisch de TV als output of 2e beeldscherm kiest?

Ja ik heb alles geprobeerd. Teminste dat denk ik .Het lijkt dat mijn laptop op één of andere manier geen aansturing geeft naar de tv. ik gebruik een hdmi kabel ( heb ook al een nieuwe gekocht ( misschien lag het daar aan maar nee. Ik heb na het aansluiten van mijn laptop de kabel aan de tv gekoppeld. Deze doe ik in de hdmi 1 ( dit word ook voorgeschreven door philips zelf ) dan zoek ik verbinding met de tv en stel de hdmi 1 in als uitgang.( Hij heeft het overgens wel gedaan hoor) nu blijkt dat als ik in mijn laptop naar de verbining kijk tweede scherm dan zegt hij dat hij hem niet vind en zegt dat het niet mogelijk is om te verbinden. Dus tot zo ver ben ik gekomen. Daarnaast heb ik ook nog de tv opnieuw geactiveerd na fabrieksinstellingen om te kijken of hij dan de activatie van de hdmi zou lezen maar nee. Wat doe ik verkeerd.

Hoor van je Patrick of een ander natuurlijk
Misschien heb ik de verkeerde driver(s) en zo ja welke moet ik hebben
ik heb windows 10 home x64

Ook ErikS hopelijk kun je dit ook lezen wat ik gestuurd heb naar patrick

Robert, ik ben even in de war met je uitleg.

Je verbind toch de HDMI kabel met je TV op HDMI ingang 1 (bron) en op je laptop in de HDMI uitgang?
Dan moet je op je Philips TV de juiste bron kiezen van het beeld, dat moet dan HDMI 1 zijn als de kabel op ingang 1 zit. dus belangrijk, ben je zeker van de juiste ingang/bron? Is het geen ander volgnummer?
Daarna kan je dit volgen : https://support.microsoft...
Of naders, maar hetzelfde: als je op je laptopscherm (bureaublad) rechts klikt moet je kunnen kiezen voor beeldscherminstellingen en verder moet het zichzelf zo wat uitwijzen.

Ik geloof nooit in een ontbrekenden of verouderde driver als oorzaak.

Robert, ik begrijp het niet helemaal. Je stelt dat je HDMI 1 als uitgang hanteert. Nee, op de TV heb je bronkeuze. Je dient HDMI 1 daar juist als ingang kiezen. Dan 'begrijpt' de TV dat hij beeld- en geluid via deze bron moet nemen.

Heren, dank u voor de intresse en uitleg, Maar alles wat ik vertelde en wat jullie zeggen heb ik gedaan. de tv geeft geen videosignaal. Dus van laptop hdmi 1 ( er is er 1)naar hdmi 1 tv ( de wordt aanbevolen. Ik heb er nog 2 maar dat is niet van toepassing overgens heb ik ze wel geprobeerd natuurlijk. Tevens zag ik ook dat mijn resolutie erg laag staa en kan deze niet omhoog zetten.( Hij staat niet geactiveert hij staat op 1600x 900 en op internet via diplay staat deze op 1950x1080 misschien is dat een euvel. Daarna heb ik detecteren geprobeerd maar zegt dan detecteren niet mogelijk En als je je hiervoor geroepen voelt ( niet a;lemaal tegelijk kun je me ook bellen gaat misschien sneller. spreek dit ondeling af. 0612192698
Alvast bedankt

Reageer