'Grote nieuwe functies in Windows 10 pas in najaar 2021'

Volgens de website Windows Latest zou Microsoft van plan zijn om grote nieuwe functionaliteit voor Windows 10 pas in het najaar van 2021uit te brengen met versie 21H2, de tweede halfjaarlijkse onderdelenupdate van het volgend jaar. Versie 21H1 in de lente zou dan een kleine update worden.

Dat zou betekenen dat het ritme van een grote onderdelenupdate in het voorjaar gevolgd door een kleine onderdelenupdate in het najaar omgedraaid wordt. De laatste jaren waren Windows 10 versie 1903 en 2004 grote updates in april/mei en versie 1909 en 20H2 in oktober/november kleine updates met weinig nieuws onder de zon.

Volgens Windows Latest zouden functies als een nieuw startmenu en een nieuwe Windows Verkenner dan pas in het najaar van 2021 verschijnen.

Deel dit artikel: 

Reacties

Top dat Windows 10 nog steeds gratis updates krijgt door Microsoft, nog los dat veel mensen Windows 10 gratis kregen als update op Windows 7 / 8. Hopelijk zal Microsoft dit beleid blijven hanteren voor eeuwig, maar ik vrees van niet.

Lijkt mij een prima plan. Windows 10 is prima zoals t nu draait, geen behoefte aan vernieuwingen. Rust aan het upgrade front is wellicht nuttiger.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
oostenrij_