Volgend jaar elke vier weken nieuwe Firefox

Momenteel komt Mozilla elke zes tot acht weken met een nieuwe versie van Firefox waarin nieuwe functionaliteit zit. De kleine onderhouds- en beveiligingsupdates niet meegerekend. Vanaf volgend jaar moet er elke vier weken een nieuwe uitgave van de browser komen, zo heeft Mozilla bekendgemaakt.

Nieuwe functionaliteit moet daardoor sneller beschikbaar komen voor Firefox-gebruikers. De komende maanden zal de tijd tussen uitgaven worden afgebouwd van 7 naar 6 naar 5 naar 4 weken. Vanaf februari 2020 zal dan elke vier weken een nieuwe uitgave van Firefox uitkomen.

Deel dit artikel: 

Reacties

Versie 69.0.1 is verschenen

Even naar je programma's dan Firefox verwijderen, dan PC opnieuw opstarten, daarna opnieuw Firefox installeren vanaf hun website, dit kan ook helpen.

Heb heel lang met Firefox gewerkt, maar ben nu aan het afkicken. Sinds enige versies kom ik regelmatig het volgende tegen: "Gah. Your tab just crashed."
Dan kan ik wel herladen, maar het is bijzonder irritant.
Alles geprobeerd (safe-mode, extensies uitzetten enzo), maar het blijft zo.
Helaas ben ik daarom genoodzaakt een andere browser te gaan gebruiken :(

Heb je in Firefox ook wel eens bij about:support (Help | Probleemoplossingsinformatie) gekozen voor Firefox opfrissen? Dan worden niet alleen add-ons verwijderd maar ook instellingen hersteld. Misschien helpt t.

En is t op een specifieke website waar dit gebeurt?

Heb het ook geprobeerd via about:config (had een tip om browser.tabs.remote.autostart aan te passen), maar helaas.
Heb zelfs alle add-ons al eens verwijderd. Ook heb ik Slimbrowser geprobeerd.
Dit is een browser gebaseerd op Firefox, maar met een verse installatie daarvan had ik hetzelfde probleem. Ook crashrapporten hielpen niet, want je krijgt nooit antwoord. Nuja, ik ben nu met een browser bezig die gebaseerd is op Chrome. Oja, het zijn niet specifieke sites die crashen, maar het kwam wel vaker voor bij https://www.gptoday.net/nl
Bedankt voor het meedenken :)

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
b_lgie