Peiling: Ik ga op vakantie en neem mee...

De zomervakantie voor scholen is in het zuiden en noorden van Nederland is officieel begonnen en volgende week volgt regio Midden nog. Ook in Vlaanderen is de schoolvakantie al gestart.

Vakantie: tijd van rust en digitale detox of juist apparaten mee als digitale reisgids en voor de ontspanning?

Als je op reis gaat deze zomer vragen wij ons af:
Welke apparaten neem je mee op vakantie?

En in de reacties horen we graag of je je telefoon, tablet en laptop op vakantie juist meer of minder gebruikt dan normaal als je thuis bent!

Deel dit artikel: 

Reacties

de meeste mensen laten alles thuis , toch raar want ik woon op een vakantie eiland en geloof mijn nou maar iedereen heeft een smartphone daarbij en gaan savonds op zoek ( of in het hotel ) naar een restautant met wifi omdaar niet gezellig met elkaar te gaan eten maar om op de telefoon te tikken, ik heb het meegemaakt dat zelfs eetsmakelijk er niet vanaf kon.
het is jammer genoeg voor de meeste toch een verslaving geworden .

Gsm en mijn vriendin, vrouw blijft thuis!

Enkel een smartphone, niet om te bellen want dat staat volledig uitgeschakeld, de smartphone wordt enkel gebruikt om foto's te nemen en later op te slaan. Vroeger zonder al die dingen ging dat toch ook! geen gestoor, geen nieuws, geen opvolgen van iet, geen sociale media, geen verslaving meer en enkel genieten van de ontdekkingen die je doet en rustig uw ding doen. Vroeger had men die dingen toch ook niet nodig.

de laptop gaat mee want ik wil de formule 1 zien op Ziggo go

Eigenlijk neem ik alles mee .... 2 tablets, 2 laptops, 2 mobiele telefoons (geen smartphones) en natuurlijk mijn lieve vrouw. Wij zitten allebei niet op whatsapp of zo .... daar zijn we niet van. De tablets en de laptops gaan alleen maar mee, als voorzorg voor een eventuele inbraak in ons huis. Daarbij is onze vakantie maar een paar daagjes naar duitsland, meer kunnen wij niet betalen. Maar we maken het toch naar ons zin.

alleen voor noodgevallen gaat alleen de gewone telefoon mee. Voor de rest lekker thuis laten

Alleen met de grootste vakantie neem ik alles mee!

Ik ga op vakantie en neem mee, Mijn vrouw

Zouden meer mensen moeten doen!

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
nieuw-zeelan_