CCleaner 5.84 heeft kleine verbeteringen aan driver updater

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. In 2017 is CCleaner overgenomen door Avast.

CCleaner 5.84 is een update voor de pc schoonmaker met diverse kleine verbeteringen aan Statuscontrole (Health Check) en Smart Clean. Ook is het in de Driver Updater nu makkelijker te bepalen welke drivers voor problemen zorgen bij updates, zodat je de wijzigingen kunt terugdraaien. Ten slotte zijn nog wat foutjes opgelost in CCleaner 5.84.

Deze versie van CCleaner is te downloaden voor Windows 8.1 en 10. Er zijn ook varianten van CCleaner voor macOS en Android. Handmatig downloaden van CCleaner is sinds versie 5.75 verleden tijd: ook de gratis versie heeft automatische updates gekregen.

Let goed op dat je tijdens de installatie van CCleaner voor Windows extra software krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hiervan niet gediend bent of klik op Afwijzen. Voorheen werd meestal Chrome aangeboden, maar tegenwoordig kun je ook Avast, AVG of CCleaner Browser als 'extraatje' krijgen. CCleaner toont nu ook een pop-up vanuit het systeembalk-icoon waarin reclame wordt gemaakt voor de betaalde versie.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
fra_krijk