CCleaner 5.76 is kleine update voor de schoonmaker

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. In 2017 is CCleaner overgenomen door Avast.

CCleaner 5.76 is een kleine onderhoudsupdate voor de schoonmaker waarin enkele foutjes worden opgelost en verbeteringen voor het opruimen worden doorgevoerd. Ook zijn er toegankelijkheidsverbeteringen aan de schermlezer.

De update voor CCleaner krijg je als het goed is automatisch binnen. Handmatig downloaden is sinds versie 5.75 verleden tijd: ook de gratis versie heeft automatische updates. En dit updateproces lijkt ook te verlopen zonder extra aanbiedingen. Een hele vooruitgang.

Deze versie van CCleaner is te downloaden voor Windows 8.1 en 10. Er zijn ook varianten van CCleaner voor macOS en Android.

Let goed op dat je tijdens de installatie van CCleaner voor Windows extra software krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hiervan niet gediend bent of klik op Afwijzen. Voorheen werd meestal Chrome aangeboden, maar tegenwoordig kun je ook Avast, AVG of CCleaner Browser als 'extraatje' krijgen. CCleaner toont nu ook een pop-up vanuit het systeembalk-icoon waarin reclame wordt gemaakt voor de betaalde versie.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Reacties

. En dit updateproces lijkt ook te verlopen zonder extra aanbiedingen. Een hele vooruitgang.

DAAR LIJKT HET INDERDAAD OP

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
oost_nrijk