Update KB4011086 laat Outlook Zweeds praten - nu oplossing

Na de maandelijkse updates van Microsoft komen er veel klachten binnen dat beveiligingsupdate KB4011086 ervoor zorgt dat Microsoft Outlook 2007 (onderdeel van Office) opeens in het Zweeds vertaald is. Menu's zijn niet meer in het Nederlands (of andere talen) maar Zweeds.

Op GratisSoftware.nl, Security.nl, ComputerTotaal en bij Microsoft wordt melding gemaakt van dit probleem. Enige remedie is voorlopig om KB4011086 weer te verwijderen. Totdat Microsoft met een oplossing voor deze vreemde fout komt.

Update 21 september
Inmiddels is Microsoft met een nieuwe update voor Outlook 2007 gekomen - met nummer 
KB4011110 - die het probleem oplost. Installeer via Windows Update dus KB4011110.
Deel dit artikel: 

Reacties

Ik heb dit probleem ook. Na verwijderen van update KB4011086 staat alles weer in het Nederlands. Weer ( lang ) wachten tot Microsoft met een goede update komt.

vraagje?hoe verwijder ik die update KB4011086 B.V.D

Hallo, zie antwoord aan Arend.

Na update KB4011086 is outlook in het zweeds

heeft u al een antwoord gekregen aub ? Ik zit met zelfde probleem dank U

ik heb de update zojuist verwijderd en alles staat weer in het Nederlands

Als aanvulling: KB4011086 stond 2x in de geïnstalleerde updates! Na 1 verwijderd te hebben is probleem schijnbaar opgelost.

Sorry, alle 2 verwijderen, want anders komt deze update toch weer binnen op Windows Update.Wat een waardeloze update-(service??) van Microsoft.Is niet de eerste keer en zal ook niet de laatste zijn.

Hier het zelfde probleem met KB4011086 hoe verwijder ik dit?. In Windows 10

Hallo Arend.
Links onder in zoeken Configuratiescherm intypen > Programma's >> Programma's en onderdelen >> Geïnstalleerde updates weergeven >> rechts boven KB4011086 intoetsen en alle 2 met rechter muisknop verwijderen, fertig.

Als bovenstaand gedaan, maat blijft in Zweeds

bedankt voor de instructies; ik heb het geprobeerd, kreeg slechts 1 van de 2 KB4011086 bestandjes eraf, de andere lukte niet, na opnieuw opstarten van de laptop gisteren, was het desalniettemin toch gefikst, alles weer in het NL; maar vandaag staan er toch weer Zweedse teksten in Outlook, en krijg ik toch maar weer één van de twee bestandjes verwijderd; komt dit bekend voor, weet iemand wat ik hier aan kan doen ? bedankt

Hallo Eriks. heel erg bedankt voor de uit leg heb het gevonden en het werkt.

Sorry verkeerde naam Hier boven Arend moet het zijn

Nee, ik heb het niet maar ik doe het nog met office 2003 op W10

Je kan de update weghalen maar komt steeds terug hor kan je dat tegen gaan

Hallo. Zie de uitleg aan Arend.KB4011086 staat er als het goed is 2x in.Als je ze alle 2 weghaalt is bij mij het probleem opgelost.

ErikS heel erg bedank voor de uitleg heb het verwijderd en Windows update uit gezet wacht tot het probleem is op gelost. zelf gebruik ik office 2007 maar ik lees hier onder dat er geen update meer komen Windows office 2007 meer komen.Dus ga ik binnen kort ook maar overstappen op een ander office pakket.

In Nederland is de gebruikersinterface van Outlook 2007 Enterprise nu voor een groot deel in het Zweeds. Gewone Outlook 2007 versies kunnen niet van taal veranderen, maar de Enterprise versie dus wel.

In andere landen is ook een verkeerd landenpakket toegepast, ongelijk aan de lokale taal, maar dat hoeft daar dan niet persé Zweeds te zijn.
Je kunt de update wel heel eenvoudig weer verwijderen, maar moet in Windows 10 dan tijdelijk ook "Updates voor andere Microsof producten" uitvinken, anders wordt de update net zo snel weer toegepast. In Windows 7 kun je de update "verbergen".
Verwijderen uit Windows 10:
Instellingen, Bijwerken beveiliging, Geschiedenis van updates, Installatie van updates ongedaan maken, Klik op de juiste update en klik Verwijderen. Dat wordt overigens niet geadviseerd. Beter is om even af te wachten of Microsoft een verbeterde update verstuurt.
De fout zit in het bestand OUTLLIBR.DLL (in de directory c:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\1043\OUTLLIBR.DLL)
Je zou ook kunnen proberen om via de rechter muisknop op het bestand klikken, de "Vorige versie" van dit bestand terug te zetten.
Anders dit bestand uit een back-up terug te halen. Outlook mag dan even niet actief zijn en je moet Administrator rechten hebben op je gebruikersaccount van Windows.
De ondersteuning voor Office 2007 stopt trouwens volgende maand (okt 2017).

Bedankt voor de oplossing. Werd er zelf ook al behoorlijk geïrriteerd van al die zweedse woorden. Nu maar wachten voor een nieuwe update !

moet je wel vinkje bij update ander Microsoft producten weghalen anders word deze opnieuw geïnstalleerd

De eerste update verwijdering ging zonder problemen De tweede update is niet meer te verwijderen. Hij blijft heel lang draaien bij "installatie voorbereiden". Hierna komt een error. De error is; Er is een fout opgetreden bij het toepassen van transforms. Controleer of de opgegeven transformpaden geldig zijn. Het Zweeds is,na de eerste update verwijdering voor een gedeelte eruit. Alleen in de mappen boom staat nog Zweeds.
Kent iemand die code en hoe omzeil ik deze.

Nu is de KB4011086 terug geïnstalleerd. Dit is niet meer leuk.
Weer verwijderd en is de taal terug hersteld.

Graag niet meer opsturen!!!

Het installeren van KB4011110 heeft het probleem op mijn systeem inderdaad verholpen.

Gelukkig gebruik ik geen Outlook.

echt een onderwerp voor een gratis software site

Na enkele uren met Microsoft support aan de lijn te hebben gehangen, het lukte hen ook niet, heb ik uiteindelijk zelf de meest eenvoudige oplossing werkend gekregen.

In mijn geval wilde nl de foute 'patch' niet de-installeren en de nieuwe patch niet installeren, ondanks dat het aangaf dat die nieuwe er al op stond.

Ik heb nu van het good-old installatiemedium het oorspronkelijke bestand Z:\ Microsoft\office2007\Outlook.nl-nl\OUTLKLR.CAB\OUTLLIBR.DLL_1043 gekopieerd naar de juiste folder en hernoemd naar
C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\1043\OUTLLIBR.DLL.

Daarna nog een (command) outlook.exe /resetfoldernames en voila, alles in een poep en een scheet weer werkend.

Heeft me 20 belkosten met MS gekost, en ik maar denken dat daar professionals zitten...

De update KB4011110 binnengehaald en de 186 verwijderd en alles leek normaal. Alleen het menu is nu nog in het Zweeds. Iemand daar een oplossing voor??

ik heb nog steeds hetzelfde probleem als JW te P

Is er iemand die de oplossing weet. Door het zweeds staan ook de mappen in een verkeerde alphabetische volgorde. ik zoek me rot naar mijn post.

Ik heb ook nog steeds hetzelfde probleem, alle persoonlijke mappen nog steeds in het zweeds.
Iemand een oplossing?

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Controlevraag tegen spam
oostenr_jk