Malwarebytes Anti-Malware Premium 2.0 beta gratis te downloaden

Van malwareverwijderaar Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) is een beta van de binnenkort te verschijnen versie 2.0 gratis te downloaden. Omdat het nog een testversie betreft mag je de betaalde Premium-variant tijdelijk gratis gebruiken. Deze trial geeft je de gelegenheid om de nieuwe functies van MBAM vrijblijvend te proberen.

MBAM 2.0 bevat onder andere een geheel herschreven detectie- en verwijder-engine, anti-rootkit functionaliteit en zelfbeschermingstechnieken door middel van 'Chameleon'. Ook de interface is geheel op de schop gegaan.


MBAM 2.0 beta (klik voor groter)

MBAM 2.0 Premium beta is tijdelijk gratis te proberen. Je kunt de downloadlink en licentiesleutel vinden op het forum van Malwarebytes.

Deel dit artikel: 

Reacties

Emsisoft gebruikt 2 engines, nl. een eigen voor malware en die van Bitdefender voor virussen, vandaar dat EmsisoftPro veel duurder is dan MBAMPro.
Wie MBAM 1.75 Pro wil aanschaffen moet dat doen voor de 2.0 versie definitief uitkomt: nu kost t nog geen 19 euro voor 1 life-time licentie, met automatische upgrade naar de definitieve 2.0, m.i.v. 2.0 wordt t voor nieuwe licenties (net als bij EmsisoftPro) per jaar betalen

Vind ik ook Robv, mbam wordt zwaar overschat.
Mbam heeft bij mij nog nooit wat gevonden.

Geef mij maar emisoft anti malware of super antispyware.

emisoft?
Mbam is prima, maar lost de laatste tijd niet altijd alle problemen op.

Ook heel goed vind ik ADWCleaner.
Na de download het programma starten: Scan en daarna Delete.
Geregeld nieuwe versie downloaden!

redactie, gaat bovenstaand nieuws over de premium of pro (dus de realtime bescherming) ?
MBAM waarschuwt wel dat de bètaversie 2.0 " Please also realize that this is beta and is not necessarily stable" is. Bovendien moet je de huidige versie 1.75 verwijderen, niet handig als je de betaalde versie (pro dus) hebt

Ik vind MBAM software wat wordt overschat. Dat gebruikers er enthousiast over zijn komt omdat men vaak elkaar napraat, zonder na te gaan of het ook echt zo is. Ik heb een oude PC met windows 7 vol laten lopen met Malware etc. om te testen wat MBAM allemaal detecteerde en dat was zwaar teleurstellend. Daarna een scan met Emsisoft Anti-Malware en die haalde 'bijna' alle Malware en trojans eruit. Ik heb dit niet één keer getest maar diverse keren. Daarna de PC ook nog laten scannen met Kaspersky om te kijken of Emsisoft geen steken heeft laten vallen en dit was niet zo. Emsisoft maakt gebruik van de scanengine van o.a Bitdefender wat samen met Kaspersky al jaren als beste uit testen komt dat verklaart de goede resultaten. Dat MBAM incidenteel eens wat detecteert maakt het niet tot een goede Anti-Malware engine.

Alleen jammer dat je er voor moet betalen. Je moet perse online bestellen.
Als je echt veilig wil, moet het, als consument, als je dat perse wilt, mogelijk zijn, om deze scanner in de winkel te kunnen kopen. Ook ik heb deze scanner (EMSI-soft) jarenlang uitgetest. Het was eerst gratis en werkte prima, totdat men commercieel ging doen. Als je de door jou genoemde scanner van EmSI-soft installeert, heb je kans dat er heel veel resten blijven hangen, ook al de-installeer je het. En heeft het bij mij ooit eens onnodige bestanden vernietigd, waar niets mis mee was. Sinds de omslag, om te moeten betalen, ben ik naar andere gratis scanners overgestapt, waar niets mis mee is. Zo ook MBAM. Deze werkt prima en dat zeg ik niet, om iemand na te praten. Deze scanner heeft me al van heel veel aanvallen afgeholpen. Vooral is de scanner sterk na het downloaden van bestanden met e.v.t. besmettingen. Heel vaak vindt MBAM dan iets, wat bijvoorbeeld Norton (welke ik ook gebruik) niet vindt. Ik gebruik ook de stick- versie van EMSISOFT en deze vind de virussen vaak dan niet. Soms is het inderdaad ook wel eens andersom. Kortweg... allebei programma' s hebben zo hun eigen charmes, op het betalen na dan.

Helemaal met je eens Leonn. Ik gebruik het ook al tijdenlang en nooit geen problemen gehad met het programma zelf. Ook heel veel malware en andere zooi verwijderd, wat bijvoorbeeld Norton niet eens ziet.
Een echte aanrader voor iedereen!

prima programma , gebruik het al jaren , verwijderde het msn virus uit m,n pc , wat andere antivirus prog. niet lukte

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
spanj_