Vanavond krijgt Windows Vista zijn laatste updates ooit. Waar stap jij op over?

Vandaag is het zover. Windows Vista krijgt na tien jaar ondersteuning zijn laatste updates ooit en is 'end of life' zoals dat genoemd wordt. Daarna wordt het besturingssysteem aan zijn lot over gelaten en komen er geen beveiligingsupdates meer. Ook Internet Explorer 9 wordt dan niet meer ondersteund.

Tijd dus om over te stappen op een nieuw besturingssysteem als je Vista nog gebruikt (lees hier onze adviezen voor veilige en eventueel gratis alternatieven voor Vista).

Onze vraag voor Windows Vista gebruikers is:
Waar ga jij op overstappen na het einde van Vista?

En in de reacties horen we graag je redenen!

Deel dit artikel: 

Reacties

Ik ben sinds vorig jaar mei overgestapt op Windows 10. Heb Windows Vista ooit kort gebruikt, maar vond toch XP beter. Ik vond Vista maar een slap aftreksel van Windows XP. Gelukkig lijkt Windows 10 nu een waardige opvolger van beide besturingen te zijn, zij het met gecompliceerde en mijns inziens veel te uitgebreide updates, maar door deze pas te installeren als Microsoft ze zelf aanbiedt, niet eerder vind ik, blijft het goed gaan.

Druk bezig met Linux Mint, nu nog naast W7. Maar het gaat zo makkelijk en goed, dat ik straks helemaal over ga op Linux. Beetje klaar met legaal gesnuffel !

Nooit Vista gebruikt, wel eens geprobeerd maar kort gezegd, niet mijn ding om niet uit te wijden.
Ben van XP overgestapt naar Windows 8.1 en later naar 10.
Op mijn oude computer waar nog een niet al te goed werkende versie staat van Windows XP wil ik, als ik eens veel tijd heb, Linux Peppermint uitproberen.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Controlevraag tegen spam
zwitse_land