Spybot Anti-Beacon

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7 (21 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Windows 10 is over het algemeen goed ontvangen, maar op de privacy-instellingen van Microsofts nieuwe besturingssysteem is wel veel kritiek. Spybot Anti-Beacon, van de makers van Spybot S&D, maakt het mogelijk om je privacy onder Windows 10 met één klik te verbeteren. Ook de privacy van Windows 7 en 8.1 kun je optimaliseren met Spybot.

Spybot Anti-Beacon kan met één klik je pc immuniseren voor diverse privacy-bedreigingen. Telemetrie (verzamelen gegevens), Wifi Sense (delen van je wif-wachtwoord), je persoonlijke advertentie-ID en de P2P-instellingen voor Windows Update (waarbij jouw pc updates aan andere gebruikers levert) zijn allemaal uit te schakelen.

Onder Customize | Protection Presets kunnen gevorderden nog kiezen voor None, Minimal en Recommended (Full is niet aan te raden). Als Windows niet meer goed werkt wordt aanbevolen om None of Minimal te kiezen om te kijken of dat helpt.

Spybot Anti-Beacon is op zich een nuttig programmaatje, maar het lijdt wel onder de mankementen die andere Safer Networking applicaties (zoals Spybot S&D) ook hebben: een wat verwarrende interface waarin onervaren gebruikers snel de weg kwijtraken. Voor gevorderden!

De gratis versie is beperkt in die zin dat alleen Windows telemetrie (gegevensverzameling en phone home gedrag) wordt geblokkeerd. De betaalde versie kan ook apps als Office, Chrome, Firefox en Edge en programma's van HP en Lenovo immuniseren.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Die laatste versie -van 29 october 2019- das dus 3.4.8.0 op een win 7/32 bit machine gezet en geen problemen!

Geachte redactie,
Waarom zetten jullie dit bericht vandaag nogmaals op de website als het vorige zaterdag al vermeld werd !?

SpybotAntiBeacon-2.1-setup //Het kan wel met 64bit W10 Home geinstaleerd worden, maar met 32-bit W10 Home krijg je een fout melding: "internal error: Cannot install files to 64-bit locations on this version of Windows". Mijn type systeem is 32-bits besturingssysteem, x64 processor, versie:1803 en build van besturingssysteem 17134.112. NIET nagedacht voor 32-bit systeem of er iets anders in de spel is?

Sorry... is idd een soort tussen versie voor de nwe 3.x lijn..
Alleen -zoals ook eerder vermeld - deze werkt niet op 32 bits windows versies...

@Tron
Hier kun je op hun eigen site de aankondiging en downloadlink zien van 2.1:
https://www.safer-ne...

Is niet fake, dat checken wij heus wel ;-)

Het is wel onhandig dat ze de originele pagina nog niet bijgewerkt hebben met de laatste versie.

Maar nu ff wat anders ..zie die directe link naar dat proggie- de versie 2.1- helemaal niet terug op de website van orginele programma! op orginele site staat nog gewoon versie 1.6 en ook daar in de forums! orignele link is deze > https://www.safer-ne...

en dit lijkt me fake !!! > https://download.spy...

ow sorry die 2.7 is spybot search + destroy ... niet anti beacon!

2.1? volgens mij is de laatste versie nu 2.7!

Werkt niet meer op 32bit versies van Windows. Er zijn genoeg 32bit versies van Windows actief ookal is de 64bit in de meerderheid #fail

de versie die ik via de link krijg is 3.0.0.0

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
engelan_