Spybot Anti-Beacon

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (20 stemmen)
Actueel: 

19 september 2018
Er is een nieuwe versie van Spybot Anti-Beacon verschenen. Versie 3.0 van de privacy-applicatie voor Windows blokkeert nog meer telemetrie (phone home) van Microsoft. Als je de betaalde versie koopt krijg je ook immunisatie van apps als Chrome, Edge, Firefox, Office, HP en Lenovo.

Beschrijving: 

Windows 10 is over het algemeen goed ontvangen, maar op de privacy-instellingen van Microsofts nieuwe besturingssysteem is wel veel kritiek. Spybot Anti-Beacon, van de makers van Spybot S&D, maakt het mogelijk om je privacy onder Windows 10 met één klik te verbeteren. Ook de privacy van Windows 7 en 8.1 kun je optimaliseren met Spybot.

Spybot Anti-Beacon kan met één klik je pc immuniseren voor diverse privacy-bedreigingen. Telemetrie (verzamelen gegevens), Wifi Sense (delen van je wif-wachtwoord), je persoonlijke advertentie-ID en de P2P-instellingen voor Windows Update (waarbij jouw pc updates aan andere gebruikers levert) zijn allemaal uit te schakelen.

Als je meer bescherming wilt dan de standaard aanbevolen opties klik op de cirkel met Anti-Beacon. Wacht dan even en klik op Full (als je weet wat je doet) en dan op Done als je je wilt beschermen tegen alle telemetrie van Microsoft (maar daardoor kunnen bepaalde functies niet goed meer werken).

De betaalde versie kan ook apps als Office, Chrome, Firefox en Edge en programma's van HP en Lenovo immuniseren.

Categorie: 
Privacy
Versienummer: 
3.0.5
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie immuniseert ook apps. Gratis versie niet.
Taal: 
Engels
Installatie: 
100% schoon

Rechtsklik op het gedownloade installatie-bestand van Spybot Anti-Beacon en kies voor 'Als administrator uitvoeren'. Dit voorkomt permissie problemen.

Privacy: 
Verzamelt geen gegevens
Deel deze download: 

Reacties

Geachte redactie,
Waarom zetten jullie dit bericht vandaag nogmaals op de website als het vorige zaterdag al vermeld werd !?

SpybotAntiBeacon-2.1-setup //Het kan wel met 64bit W10 Home geinstaleerd worden, maar met 32-bit W10 Home krijg je een fout melding: "internal error: Cannot install files to 64-bit locations on this version of Windows". Mijn type systeem is 32-bits besturingssysteem, x64 processor, versie:1803 en build van besturingssysteem 17134.112. NIET nagedacht voor 32-bit systeem of er iets anders in de spel is?

Maar nu ff wat anders ..zie die directe link naar dat proggie- de versie 2.1- helemaal niet terug op de website van orginele programma! op orginele site staat nog gewoon versie 1.6 en ook daar in de forums! orignele link is deze > https://www.safer-ne...

en dit lijkt me fake !!! > https://download.spy...

@Tron
Hier kun je op hun eigen site de aankondiging en downloadlink zien van 2.1:
https://www.safer-ne...

Is niet fake, dat checken wij heus wel ;-)

Het is wel onhandig dat ze de originele pagina nog niet bijgewerkt hebben met de laatste versie.

Sorry... is idd een soort tussen versie voor de nwe 3.x lijn..
Alleen -zoals ook eerder vermeld - deze werkt niet op 32 bits windows versies...

2.1? volgens mij is de laatste versie nu 2.7!

ow sorry die 2.7 is spybot search + destroy ... niet anti beacon!

Werkt niet meer op 32bit versies van Windows. Er zijn genoeg 32bit versies van Windows actief ookal is de 64bit in de meerderheid #fail

de versie die ik via de link krijg is 3.0.0.0

Spybot Anti-Beacon is bij mij door MS gedeïnstalleerd tijdens update KB4013214 (Privacy instellingen verplichte update voor Windows 10 Makers update). In de Makersupdate wordt aan de privacy instellingen gesleuteld. Lees: er worden meer gegevens binnengehaald door MS.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederla_d