NirLauncher Utilities

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (41 stemmen)
Actueel: 

16 oktober 2018
NirLauncher 1.20.57 levert weer nieuwe versies van enkele van de ruim 200 utilities mee.

Beschrijving: 

Waarschuwing: veel virusscanners geven meldingen over NirLauncher. Deze zijn vals positief, oftewel onterecht. Vanwege de aard van de activiteiten die de utilities van NirLauncher diep in het systeem uitvoeren, slaan veel virusscanners aan (niet terecht, maar downloaden en gebruiken van deze software blijft - zoals altijd - wel voor eigen risico). Lees hier, hier en hier meer.

NirLauncher is het overkoepelende programmaatje dat alle meer dan 200 NirSoft Utilities bevat: handige werktuigen op bijna elk terrein van het computer onderhoud en beheer. Ook handig als u wachtwoorden van mail of wifi kwijt bent: met het werktuig Mail PassView kunt u ze weer terugvinden. Een must voor gevorderde pc gebruikers.

NirLauncher bevat de volgende categorieën met utilities:
Password Recovery (wachtwoordherstel voor mail, wifi enzovoort), Network Monitoring, Web Browser Tools, Video/Audio, Internet, Command-Line, Desktop, Outlook/Office, Programmer Tools, Disk Utilities, System Utilities en meer.


Meer dan 200 NirSoft Utilities (klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Alles voor het beheer van uw systeem, internet browsers en veel meer. NirLauncher is het Zwitserse zakmes voor pc onderhoud. Een aanrader voor power users.

Categorie: 
Werktuigen
Versienummer: 
1.20.57
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Alleen voor gevorderden en lees de waarschuwing bovenaan de pagina!

Download NirLauncher
(klik op Download)

Download de Nederlandse vertaling
(download onderaan de pagina dutch.zip en pak het zip-bestand uit in de map waar u de utilities hebt geplaatst)

Meer downloads: 

NirLauncher kan uitgebreid worden met extra tools van derden, zoals de SysInternals Suite van Mark Russinovich en CCleaner, Defraggler en Recuva van Piriform.

Download de extra tools én de nlp-launchers onder Additional Tools en lees goed de instructies.

Installatie: 
100% schoon

NirLauncher hoeft niet geïnstalleerd te worden. Pak simpelweg het zip-bestand uit in een map of op een usb-stick en start NirLauncher.exe.

Waarschuwing: veel virusscanners geven meldingen over NirLauncher. Deze zijn vals positief, oftewel onterecht. Vanwege de aard van de activiteiten die de utilities van NirLauncher diep in het systeem uitvoeren, slaan veel virusscanners aan (niet terecht, maar downloaden en gebruiken van deze software blijft - zoals altijd - wel voor eigen risico). Lees hier, hier en hier meer.

Deel deze download: 

Reacties

Software is geschreven door een techneut en dat merk je, vorm is ondergeschikt aan functie. Heerlijk, software die doet wat hij moet doen, niks meer en niks minder. Ik gebruik het met grote regelmaat (vooral WiFi wachtwoorden uitlezen, typisch dat zoveel mensen hun eigen wachtwoord vergeten) maar absoluut niet geschikt voor iemand die niet weet wat deze software doet. Weet je b.v niet wat een IP adres is of je register, weet je niet waar sys32 te vinden is, blijf dan in hemelsnaam ver van deze software want je kunt er leuke dingen mee doen maar ook makkelijk een pc software-matig mee slopen.

Heerlijke software, doet wat je verwacht, niks meer en niks minder. En als je geen techneut bent (of geen technische achtergrond hebt) zo ik je echt afraden dit te gebruiken.
Om een variant op een bekende kreet te gebruiken, deze software sloopt meer dan je lief is (als je niet weet wat je doet).

Oh, voordat iemand gaat vragen hoe je WiFi wachtwoorden kunt uitlezen, dat kan alleen maar op een computer/laptop waar het wachtwoord ooit eens is ingevoerd en vervolgens is men dat wachtwoord kwijt geraakt. Als je WiFi van een wildvreemde wilt hacken moet je andere tools gebruiken.

En nog vergeten erbij te zetten, met een klein beetje tweaken kun je ook je eigen favoriete software hierbij in zetten. Zo heb ik een USB stick gemaakt met o.a.Nirlauncher erop, via Cameyo allerlei software en tools portable gemaakt en die start ik via NirLauncher. Allemaal vrij simpel maar werkt erg prettig.

Wat een ongelooflijke slechte software, echte techneuten die dit geprogrammeerd hebben..
De bestanden 'opslaan als' moeten de extensies aangepast worden met .zip, anders krijg je een volslagen idiote extentie .jwbb ?????

De utilities software waar moet het naartoe, dutch in dezelfde map als het programma werkt voor geen meter ????
Melding van de z.g.n. hacks voor pasawords blijft maar komen en is zeer hinderlijk...

Snel verwijderd, gewoon rommel, niet installeren er zijn wel betere programma's

Malwarebytes heeft bezwaren tegen diverse programma's, maar je kunt de map met Nirsoft als uitzondering opgeven voor deze handige tools.

hoe start ik op in het nederlands?

Het taalpakket downloaden, uitpakken en de inhoud in dezelfde map plaatsen als de .exe bestanden. Het taalpakket staat onderaan op de NirLauncher download pagina.

Al twee keer geprobeerd op de door u voorgestelde manier maar het programma word nog steeds en het Engels weergegeven.

Zelfde ervaring met Cports (Current Ports) gekoppeld aan IPNetInfo.
Uiterst nuttige en totaal onschuldige programmaatjes. Eén keer geïnstalleerd slaat avast ook geen alarm meer.

Ik gebruik al enige tijd IPNetInfo en ook mijn antivirus gaf toen bij het downloaden en installeren ernstige waarschuwingen (your computer at risk in rood). Met dit onschuldige maar zeer nuttige programmaatje kun je alleen via het IP-adres of de company name de serverranges achterhalen. Hoezo risk? Blijkbaar is alles van NirSoft in de ban gedaan. Hetzelfde deed zich ook voor met een ander programma, wwdc.exe (windows worm doors cleaner), groot alarm maar minstens zo nuttig als antivirus. Ik heb mij er niets van aangetrokken en eenmaal geinstalleerd slaat de scanner slaat ook niet meer aan op deze programma's.

Het Smartscreen Filter blokkeert deze download. Iemand een idee waarom?

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denemar_en