NirLauncher Utilities

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

NirLauncher is het overkoepelende programmaatje dat alle meer dan 200 NirSoft Utilities bevat: handige werktuigen op bijna elk terrein van het computer onderhoud en beheer. Ook handig als u wachtwoorden van mail of wifi kwijt bent: met het werktuig Mail PassView kunt u ze weer terugvinden. Een must voor gevorderde pc gebruikers.

NirLauncher bevat de volgende categorieën met utilities:
Password Recovery (wachtwoordherstel voor mail, wifi enzovoort), Network Monitoring, Web Browser Tools, Video/Audio, Internet, Command-Line, Desktop, Outlook/Office, Programmer Tools, Disk Utilities, System Utilities en meer.


Meer dan 200 NirSoft Utilities (klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Alles voor het beheer van uw systeem, internet browsers en veel meer. NirLauncher is het Zwitserse zakmes voor pc onderhoud. Een aanrader voor power users.

Waarschuwing: veel virusscanners geven meldingen over NirLauncher. Deze zijn vals positief, oftewel onterecht. Vanwege de aard van de activiteiten die de utilities van NirLauncher diep in het systeem uitvoeren, slaan veel virusscanners aan (niet terecht, maar downloaden en gebruiken van deze software blijft - zoals altijd - wel voor eigen risico). Lees hier en hier meer.
 

Inst

Reacties

Je kan beter WSCC dowloaden, dan heb je meer utilities (ook de Sysinternals Suite) en het updaten gaat zeer simpel. http://www.kls-soft....

Onder de (groen/blauwe)downloadknop staat een wachtwoord:
http://launcher.nirs...

Helemaal onderaan die pagina staat een Nederlands(Dutch)zip-bestand

bij het uitpakken wordt om een wachtwoord gevraagd. Hoe nu verder?
Sorry, moet zijn bij het uitvoeren van NirLauncher.exe

bij het uitpakken wordt om een wachtwoord gevraagd. Hoe nu verder?

blijft in het Engels, hoe verander ik dat?

Leuke verzameling van tooltjes!
Gelukkig portable te gebruiken.Altijd handig......

Al twee keer geprobeerd op de door u voorgestelde manier maar het programma word nog steeds en het Engels weergegeven.

En nog vergeten erbij te zetten, met een klein beetje tweaken kun je ook je eigen favoriete software hierbij in zetten. Zo heb ik een USB stick gemaakt met o.a.Nirlauncher erop, via Cameyo allerlei software en tools portable gemaakt en die start ik via NirLauncher. Allemaal vrij simpel maar werkt erg prettig.

Software is geschreven door een techneut en dat merk je, vorm is ondergeschikt aan functie. Heerlijk, software die doet wat hij moet doen, niks meer en niks minder. Ik gebruik het met grote regelmaat (vooral WiFi wachtwoorden uitlezen, typisch dat zoveel mensen hun eigen wachtwoord vergeten) maar absoluut niet geschikt voor iemand die niet weet wat deze software doet. Weet je b.v niet wat een IP adres is of je register, weet je niet waar sys32 te vinden is, blijf dan in hemelsnaam ver van deze software want je kunt er leuke dingen mee doen maar ook makkelijk een pc software-matig mee slopen.

Heerlijke software, doet wat je verwacht, niks meer en niks minder. En als je geen techneut bent (of geen technische achtergrond hebt) zo ik je echt afraden dit te gebruiken.
Om een variant op een bekende kreet te gebruiken, deze software sloopt meer dan je lief is (als je niet weet wat je doet).

Oh, voordat iemand gaat vragen hoe je WiFi wachtwoorden kunt uitlezen, dat kan alleen maar op een computer/laptop waar het wachtwoord ooit eens is ingevoerd en vervolgens is men dat wachtwoord kwijt geraakt. Als je WiFi van een wildvreemde wilt hacken moet je andere tools gebruiken.

Wat een ongelooflijke slechte software, echte techneuten die dit geprogrammeerd hebben..
De bestanden 'opslaan als' moeten de extensies aangepast worden met .zip, anders krijg je een volslagen idiote extentie .jwbb ?????

De utilities software waar moet het naartoe, dutch in dezelfde map als het programma werkt voor geen meter ????
Melding van de z.g.n. hacks voor pasawords blijft maar komen en is zeer hinderlijk...

Snel verwijderd, gewoon rommel, niet installeren er zijn wel betere programma's

Pagina's