Reageren

EssentialPIM Free

Horizontal Tabs


Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (262 stemmen)

Ons oordeel

Beschrijving: 

EssentialPIM Free is uitgebreide agenda- en mailsoftware (Personal Information Manager = PIM) die de beschikking heeft over de volgende functies: agenda, taken, notities, contacten, wachtwoorden en e-mail. De gratis versie heeft wel diverse beperkingen.

Met EssentialPIM Free kunt u bovendien makkelijk informatie importeren uit Outlook en Google Calendar.

Vanaf versie 3.0 is er een mail-module toegevoegd aan EssentialPIM Free, zodat u nu ook kunt mailen via pop3 en imap met het programma. Handig is dat er ook losse apps van EssentialPIM zijn voor Android en iOS, zodat u altijd kunt synchroniseren met uw telefoon of tablet.

EssentialPIM Free is een prima mail- en agenda-programma als u niet heel veeleisend bent. Als u ook behoefte heeft aan synchronisatie met Outlook, Google Calendar en iCloud of aan encryptie- en backup-mogelijkheden dan is de gratis versie te beperkt (lees hier de verschillen met de Pro-versie). U kunt wel onbeperkt mail-accounts toevoegen.

Hoe een mail account toevoegen in EssentialPIM Free

Een mail-account toevoegen kan trouwens in de gratis versie alleen via Bestand | Nieuw | Account toevoegen en dan kiezen voor IMAP/POP3 e-mail account (want de andere opties zijn voorbehouden aan de betaalde versie)!

DL

Inst

Website producent: 

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denem_rken