Reageren

Wise Registry Cleaner Free

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (231 stemmen)
Actueel: 

22 juni 2018
Wise Registry Cleaner 9.64 bevat enkele verbeteringen.

Beschrijving: 

Wise Registry Cleaner Free is een gespecialiseerd programma om het Windows-register mee op te schonen. Heel veel overbodige registersleutels worden opgeruimd door deze grondige register cleaner. U kunt verder een backup maken en het register defragmenteren - wat ook snelheidswinst zou opleveren.

Wise Register Cleaner is wat agressiever (of grondiger) dan de register schoonmaker van CCleaner: over het algemeen vindt het meer registerproblemen. Na het scannen kunt u de gevonden fouten repareren. Let op dat u per categorie moet repareren, anders schoont u niet het hele register op! Voor gevorderden is dit handig: dan kunnen ze de gevonden registerwaarden zelf even nakijken.


Wise Registry Cleaner 8 nieuwe interface (klik voor groter)

De ook meegeleverde snelkoppeling op het bureaublad van Wise Registry Cleaner naar Clear with 1 click kent dit probleem niet en ruimt ook gelijk alle fouten op. Handig voor beginners.

Wise Registry Cleaner Free vraagt bij de installatie of u ook de Wise Disk Cleaner Free wilt downloaden en installeren. Daar is niks op tegen (in feite levert Wise een losse disk cleaner en register cleaner waar bijvoorbeeld CCleaner dat in één programma stopt). Let wel op dat u daadwerkelijk de gratis versie downloadt en niet de betaalde variant.

Modernere Windows-versies hebben vaak minder last van registerproblemen en zijn minder gebaat bij het opschonen van het register. Er zijn critici die beweren dat register cleaners zelfs helemaal geen zin hebben en geen prestatieverbetering opleveren.

Categorie: 
Register opschonen
Versienummer: 
9.64
Laatst gewijzigd: 
22 juni 2018
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Wise Registry Cleaner biedt tijdens de installatie onnodige extra software aan. Om deze gebundelde software niet mee te installeren moet u kiezen voor Decline!

Wise maakt reclame voor betaalde software van zichzelf via pop-up vensters vanuit de systeembalk.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denemar_en