Reageren

CDBurnerXP

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (1979 stemmen)
Actueel: 

24 september 2018
CDBurnerXP 4.5.8.7035 is verschenen bijna een jaar na de vorige uitgave. Dit is een kleine onderhoudsupdate van de cd en dvd brander die een verbetering doorvoert.

Beschrijving: 

CDBurnerXP is goede, prettig uitziende, brandsoftware. U kunt er audio cd's, data cd's en iso's mee branden. Het programma is bovendien geschikt voor het branden van blu-ray, data dvd's en bepaalde video-dvd's.

CDBurnerXP kan de volgende soorten cd's en dvd's branden:
- data-cd
- audio-cd (mp3, wav, ogg, flac, wma, m3u, bin/cue)
- image (iso)
- data-dvd (ook dual-layer dvd's)
- video-dvd's (.vob, .ifo en .bup)

Met CDBurnerXP is het mogelijk meerdere sessies op één cd-rom of dvd (multi-session) te branden en het programma kan herschrijfbare (rewritable) cd's en dvd's wissen. Blu-ray en HD-dvd's worden ook ondersteund.


CDBurnerXP begint met een actiemenu

M3U en WPL speellijsten kunnen geïmporteerd worden. CDBurnerXP is - anders dan de naam doet vermoeden ook beschikbaar voor Windows Vista, 7, 8.1 en 10. Het programma is vertaald in het Nederlands. CDBurnerXP is een gebruikersvriendelijke en allround brander.

Categorie: 
Cd en dvd branden
Versienummer: 
4.5.8.7035
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download CDBurner XP
(Probeer indien deze beschikbaar is de installer Without InstallCore - zonder onnodige extraatjes - te downloaden, let anders goed op bij de installatie en lees onze instructies hieronder!)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Bij de installatie van CDBurnerXP wordt aangeboden om onnodige extra software zoals Registry Booster te installeren. Dit gebeurt via OpenCandy dat gebundelde software verstrekt. Haal bij het installeren van CDBurnerXP de vinkjes weg bij deze aanbiedingen!

Lees dit over eventuele meldingen die virusscanners kunnen geven vanwege adware/PUP's in CDBurnerXP!

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorweg_n