Reageren

Cobian Reflector

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Nieuwe Cobian Reflector

Cobian Reflector is het nieuwe backup-programma van de maker van Cobian Backup. Het backup-programma heeft een nieuwe interface en ondersteunt nu ook SFTP. Compressie en encryptie worden eveneens ondersteund. Het backup-programma heeft net als zijn voorganger uitgebreide mogelijkheden om backups van bestanden en mappen te maken en in te plannen.

Je kunt volledige backups, incrementele backups en differentiële backups maken van je gegevens. Je kunt geplande backups maken en je kunt tijdens de installatie van Cobian Reflector kiezen of je het als een backup-service wilt draaien of als een automatisch opstartende app.

.NET 4.6 of nieuwer (maar niet 5.0) is benodigd.

Oude Cobian Backup

De oude Cobian Backup is ook nog te verkrijgen (maar de nieuwe versie verdient de voorkeur). De oude Cobian Backup een overzichtelijk, effectief en snel backup-programma dat ontwikkeld werd door Luis Cobian (vandaar de naam). Met Cobian Backup kun je automatisch elke dag, elke week, of welk tijdsinterval je maar wilt, een reservekopie maken van je waardevolle mail, documenten en andere bestanden. Deze automatische backup kun je instellen via de Windows Taakplanner of je kunt Cobian Backup als een service op de achtergrond laten draaien.

Cobian Backup heeft verder onder andere de volgende opties:
- Compressie (zip, 7zip) van backups is mogelijk
- Encryptie kan met behulp van Blowfish, AES en Rijndael
- Er zijn verschillende filters om bestanden wel of niet op te nemen in de backup
- Backuppen via netwerk, FTP of externe harde schijf is mogelijk
- Je kunt oude backups overschrijven of je kunt incrementele backups uitvoeren (dit is sneller omdat dan alleen nieuwe gegevens worden toegevoegd)


Oude Cobian Backup

Inst

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duit_land