Reageren

foobar2000

Geschikt voor: 
Voor Windows en macOS
Voor Android, iOS en Windows Mobile
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (148 stemmen)
Actueel: 

15 juni 2018
foobar2000 1.3.19 is verschenen. Deze onderhoudsuitgave van de muziekspeler lost wat foutjes op. Versie 1.4 komt binnenkort uit en brengt diverse vernieuwingen en verbeteringen aan de interface, de voorkeuren en de conversie van muziek. Ook zijn de netwerkmogelijkheden uitgebreid, zijn er nieuwe icoontjes voor de audio-formaten en wordt WebM ondersteund.

Beschrijving: 

foobar2000 is een uitstekende, zeer uitgebreide muziekspeler die bijna alle bestandsindelingen afspeelt en weinig geheugen gebruikt. Het programma heeft ook een tag editor om titelgegevens te bewerken en de mogelijkheid om playlists te maken. foobar2000 haalt titels van cd's op bij Freedb en kan eveneens muziek converteren. Er zijn versies voor Windows, Android en iOS.

foobar2000 heeft een heel eenvoudige, kale interface. Bijna Spartaans, maar daardoor is het wel een zeer snelle audiospeler die bijna meteen start met afspelen als u een audiobestand wilt beluisteren (in tegenstelling tot enkele andere, bekende mediaspelers - wilt u liever meer toeters en bellen, kijk dan bij andere audiospelers).


foobar2000 veelzijdig maar eenvoudig

De volgende muziekbestanden kan foobar2000 afspelen:
MP1, MP2, MP3, MP4, MPC, AAC, Ogg Vorbis, FLAC/Ogg FLAC, WavPack, WAV, AIFF, AU, SND, WMA en CDDA. Ook kunnen Windows Media en RTSP streams afgespeeld worden.

Ook kan foobar2000 bestanden converteren naar een ander audio-formaat en cd's rippen. Verder kun je tags toevoegen en bewerken en tracks normaliseren met ReplayGain.

foobar2000 is een no-nonsens lichtgewicht muziekspeler voor iedereen die puur van muziek houdt en niet te veel extra foefjes wil. Behalve voor Windows is foobar2000 ook beschikbaar voor Android, iOS en Windows Mobile.

Categorie: 
Muziekspeler
Versienummer: 
1.3.19
Laatst gewijzigd: 
15 juni 2018
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

Download foobar2000
(klik onder Latest stable version op Download foobar2000)

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
den_marken