Reageren

Softmaker FreeOffice

Voor Windows en Linux
Voor Android
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (30 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
2018 (revisie 966)
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
De betaalde versie heeft meer functies, zoals opslaan in doc, xls en ppt (u kunt wél opslaan in docx, xlsx en pptx)
Categorie: 
Office
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Softmaker FreeOffice is een volledig gratis kantoorpakket, dat bestaat uit een tekstverwerker, spreadsheet programma en presentatie applicatie. TextMaker, PlanMaker en Presentations zijn vergelijkbaar met Microsoft Word, Excel en PowerPoint. De compatibiliteit met Microsoft Office is goed. FreeOffice is beschikbaar voor Windows, Linux, en Android.

FreeOffice kan overweg met onder andere Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden (doc, docx, xls, xlsx, ppt. pptx), OpenDocument tekstbestanden van LibreOffice en Apache OpenOffice (odt), WordPerfect documenten (wpd) en rtf.

De Duitse producent Softmaker afficheert FreeOffice als het gratis kantoorpakket met de beste compatibiliteit met Microsoft Office. Bij het uitwisselen van bestanden tussen Softmaker en Microsofts office suite zouden nauwelijks wijzigingen optreden in documenten.

U kunt de moderne Office-formaten docx, xlsx en pptx openen en ook weer opslaan in docx, xlsx, en ppt. De oudere doc, xls en ppt formaten kunt u alleen openen! Als u weer wilt opslaan in doc, xls en ppt en ook odt dan dient u de betaalde versie aan te schaffen. Verder heeft de betaalde versie meer bewerkingsmogelijkheden (zie hier de verschillen tussen de betaalde en gratis versie), maar u komt een heel eind met de gratis variant.

Softmaker FreeOffice kan documenten, spreadsheets en presentaties omzetten in pdf-formaat. Een Nederlandse spellingcontrole is los te downloaden (zie hieronder bij Downloads). Een aangepaste versie van mailprogramma Thunderbird wordt meegeleverd.

Softmaker FreeOffice is een vertrouwd uitziend kantoorpakket met Nederlandse interface en uitgebreide mogelijkheden - zoals u die van een moderne office suite mag verwachten.

Download

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
en_eland