Reageren

OpenShot Video Editor

Geschikt voor: 
Voor Windows, macOS en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.8 (75 stemmen)
Actueel: 

2 juli 2018
OpenShot Video Editor 2.4.2 is verschenen. Deze uitgave moet de videobewerker met name op Windows weer een stuk stabieler maken: heel veel crashes zijn weer opgelost. Verder zijn er nieuwe effecten toegevoegd en is er nu ook een 32-bit versie voor Windows.

Beschrijving: 

OpenShot Video Editor is een veelzijdige videobewerker die met heel veel videoformaten overweg kan. U kunt filmpjes bewerken, inkorten, snijden, effecten, overgangen en ondertitels toevoegen en exporteren naar dvd of uploaden naar bijvoorbeeld YouTube of Vimeo.

OpenShot Video Editor was vroeger alleen beschikbaar voor Linux, maar sinds versie 2.0 zijn er ook uitgaves voor Windows en macOS. OpenShot maakt gebruik van FFmpeg en kan daardoor overweg met heel veel video-formaten. U heeft de beschikking over tientallen video- en audio-effecten, lagen, 3D animatie en meer. Ook gewoon filmpjes bijsnijden en mixen is mogelijk. En u kunt met afbeeldingen werken.

OpenShot is een mooi alternatief voor Windows Movie Maker of Apple iMovie. De Windows- en Mac-versie verkeren nog in beta-stadium, maar boeken snel progressie.

Categorie: 
Videobewerking
Versienummer: 
2.4.2
Laatst gewijzigd: 
2 juli 2018
Licentie: 
Open source
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denem_rken