Reageren

Foxit Reader

Geschikt voor: 
Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android, iOS en Windows Mobile
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (791 stemmen)
Actueel: 

29 september 2018
Foxit Reader 9.3 is verschenen. In deze grote beveiligingsupdate worden tientallen lekken dichtgeplakt. Ook zijn enkele verbeteringen en nieuwe functies doorgevoerd.

Beschrijving: 

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een lichte, maar uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Ook kunt u met Foxit Reader pdf'jes maken.

Foxit Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kunt u pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit Reader heeft plugins voor onder andere Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, zodat u vanuit uw browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Foxit Reader is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Ook zijn er mobiele varianten van Foxit, genaamd MobilePDF, voor Android, iOS en Windows Mobile.

Categorie: 
PDF bekijken
Versienummer: 
9.3
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

NB Lees goed de installatie-instructies hieronder voordat u Foxit installeert!

Download Foxit Reader voor Windows, macOS en Linux via de producent
(Kies uw taal, de Nederlandse versie loopt soms wat achter op de Engelse, klik Download en wacht vijf seconden tot de download begint)

De download via Foxit zelf is soms heel traag. Probeer dan:

Download Foxit Reader voor Windows via MajorGeeks
(klik op Download[at]MajorGeeks onder Download Locations)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Kijk uit dat u tijdens de installatie de vinkjes weghaalt bij de onnodige Ask-toolbar (Foxit PDF Creator Toolbar genoemd), het veranderen van uw startpagina of andere aanbiedingen!

Na de installatie kunt u registreren als u ondersteuning wilt, maar dit hoeft niet.

Privacy: 
Verzamelt geen gegevens
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
enge_and