Reageren

TunnelBear

Actueel: 

24 maart 2017
TunnelBear 3.0.35 voor Windows is verschenen. Deze uitgave gebruikt een nieuwere versie van OpenVPN en lost een probleem op met netwerk drivers in Windows 10.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.4 (20 stemmen)
Voor Windows en macOS
Voor Android en iOS
Beschrijving: 

TunnelBear is een applicatie die uw internetverbinding beveiligt en anonimiseert. TunnelBear maakt een VPN-verbinding met zijn eigen proxy servers: leuk in beeld gebracht door een beer die een tunnel graaft. Dit zorgt er voor dat u veilig kunt internetten op open wifi-netwerken (hotspots) op vakantie of in openbare gelegenheden. Met  TunnelBear krijgt u ook een ander IP-adres.

TunnelBear biedt extra beveiliging en privacy en is vooral nuttig als u gaat internetten op openbare wifi-netwerken of hotspots. Uw internetverbinding wordt versleuteld met een VPN (Virtual Private Network) connectie waardoor op open wifi-netwerken anderen niet uw wachtwoorden of inloggegevens buit kunnen maken. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.

TunnelBear is beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. Als een van de weinige VPN apps is ook de iOS-versie van TunnelBear voor iPhone en iPad gratis. Beperking van de gratis variant is wel een datalimiet van 500 MB per maand! Dit is niet heel veel, maar als u sporadisch met uw smartphone, tablet of laptop gebruik maakt van een openbaar wifi-netwerk dat u wilt beveiligen dan is TunnelBear een uitkomst.

Op Windows ziet TunnelBear er zo uit (zet de knop op 'ON' om de VPN te starten):

Als u TunnelBear promoot via Twitter kunt u 1 GB per maand bijverdienen.

Categorie: 
Extra beveiliging, Anoniem surfen
Versienummer: 
3.0.35
Laatst gewijzigd: 
24 maart 2017
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft geen datalimiet van 500 MB per maand
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitslan_