Reageren

AOMEI Backupper Standard

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

 AOMEI Backupper Standard is een backup-programma waarmee je je systeem, partitie, harde schijf of bestanden kunt veilig stellen en terugzetten bij virussen of een crash. Ook een image maken van partities (niet de systeemschijf in de gratis versie) is mogelijk.

AOMEI Backupper heeft een zeer overzichtelijke interface en leidt je stap voor stap door het backup-proces. Bij een backup kun je compressie (voor kleinere backups) en encryptie (beveiliging met een wachtwoord) gebruiken. Je kunt backups op een dvd, externe harde schijf, NAS of andere netwerk-locatie zetten. Ook kunnen Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, SugarSync gebruikt worden voor backups. Je kunt de backups verifiëren na afloop. Sinds 2023 kun je ook e-mail van Gmail, Outlook, Yahoo!, Hotmail. iCloud, Zoho mail en meer backuppen.

AOMEI Backupper is een makkelijk te gebruiken programma met vele mogelijkheden. Incrementele backups kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks ingepland worden.

De betaalde versie van AOMEI Backupper heeft meer mogelijkheden, zoals het klonen van de systeemschijf. Dat kan niet in de gratis versie (wel het klonen van partities of niet-systeem schijven).

Inst

Website producent: 

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
f_ankrijk