Reageren

Google Foto's

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Fotobewerking, Online opslag, Fotobeheer
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Google Foto's is de foto-app van Google voor Android en iOS. Ook is er een gelijknamige webdienst. Google Foto's biedt - sinds 1 juni 2021 - 15 GB opslag van foto's en video's. Verder zijn er de geweldige auto-awesome functies waarmee geanimeerde GIF'jes van een reeks afbeeldingen en collages en albums van je foto's worden gemaakt. Met Google Foto's kun je verder afbeeldingen bewerken (bijsnijden, licht en kleur aanpassen, effecten en filters toepassen en meer) en delen met anderen. Een aanrader om eens uit te proberen.

Foto's kunnen gegroepeerd worden per locatie, getoonde objecten en soorten. Google Foto's is een prachtige app met als voordelen de grote opslag-capaciteit en de auto-awesome functies waarmee heel leuke dingen gedaan worden.

Nadeel is en blijft (we hebben het over Google...) de privacy. De zoekgigant zal niet nalaten zoveel mogelijk informatie over je te verzamelen voor marketing- en advertentie-doeleinden. Maar wie daarmee kan leven - een gegeven gratis paard moet je misschien niet in de bek kijken - heeft een geweldige app en online webdienst aan Google Foto's.

Voor Windows- en Mac-gebruikers is er een Desktop foto uploader om automatisch je afbeeldingen in Google Foto's op te slaan. Bewerkingen en het delen van foto's op je pc, laptop of Mac doe je verder door in te loggen bij de webdienst Google Foto's in je browser.

Houd in de Android- en iOS-app en op de website ook vooral de Highlights in de gaten: daar vind je alle foto's van 1 of meer jaren geleden. Ook zijn er animaties, collages en albums die Google automatisch voor je maakt.

inst

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frankri_k