Reageren

Chasys Draw IES

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.2 (20 stemmen)
Actueel: 

15 mei 2018
Fotobewerkings- en tekenprogramma Chasys Draw IES 4.54.01 is verschenen. Deze uitgave kent diverse verbeteringen en foutoplossingen. Ook worden raw-afbeeldingen beter ondersteund.

Beschrijving: 

Chasys Draw Image Editing Suite (IES) is een heel uitgebreid teken- en fotobewerkingprogramma. Chasys Draw bevat verder een afbeeldingviewer en kan eveneens foto's en plaatjes converteren naar een ander formaat. Ook kan het overweg met raw-foto's. Chasys Draw wordt al 15 jaar ontwikkeld en is zeer veelzijdig.
 
Chasys Draw IES wordt gemaakt door de Keniaan John Paul Chacha. Het pakket bestaat uit een fotobewerker en tekenprogramma, fotoviewer, afbeeldingenconverteerder en raw-editor. Bij het openen van Chasys Draw krijg je de keuze uit 14 taken, maar je kunt ook gewoon een bestaande foto openen of een nieuwe afbeelding maken. Chasys ondersteunt de gebruikelijke bestandsformaten.


 
Verder beschikt Chasys Draw IES over zeer veel gereedschappen effecten, transformaties en aanpassingen, kan het werken met lagen, animaties maken, verschillende bewerkingen automatiseren, schermafbeeldingen of video's opnemen en cd/dvd/blu-ray labels en iconen maken. Ook kun je in batch bestanden converteren en met raw-foto's aan de slag.

Chasys Draw IES is een multifunctioneel teken- en fotobewerkingsprogramma met zeer veel mogelijkheden. Een aanrader voor gevorderde gebruikers om eens uit te proberen. Als je alleen wat simpele bewerkingen op foto's wilt uitvoeren dan is Chasys Draw IES echter overkill en zijn de vele functies wellicht intimiderend.

Categorie: 
Fotobewerking
Versienummer: 
4.54.01
Laatst gewijzigd: 
15 mei 2018
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Chasys Draw IES voor Windows
(kies Direct Download .exe)

Download Nederlandse vertaling
(plaats dit .lang-bestand in de programma-map van Chasys in de submap Language (C:\Program Files\John Paul Chacha's Lab\Chasys Draw IES\Language) en ga naar Configure | Language om Nederlands in te stellen)

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
dene_arken