Reageren

Workrave

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Workrave is een uitstekend anti-RSI programma waarmee u een muisarm kunt (proberen te) voorkomen. Deze Nederlandse software is een uitstekend gratis anti-RSI-programma. Workrave zorgt ervoor dat u voldoende pauzes in acht neemt tijdens uw werk (of hobby natuurlijk) en biedt ook voorbeeldoefeningen om uw spieren te ontspannen.

Workrave biedt uitgebreide opties om micro-pauzes (om de paar minuten), rustpauzes (om de driekwartier) en een dagelijkse limiet (na een aantal uren) naar uw eigen wensen in te stellen (maar kies niet te lange tussenpozen). U kunt ook instellen dat tijdens deze pauzes de toetsenbordinvoer, muisbewegingen en het scherm geblokkeerd worden, zodat u niet stiekem doorwerkt. In de rustpauzes ziet u animaties met oefeningen die u achter uw bureau kunt doen om RSI te voorkomen!

Workrave is ook op een netwerk te installeren (handig voor op kantoor). Tevens houdt het programma statistieken bij van uw gebruik van toetsenbord en muis.

Kortom: een echte aanrader, deze veelzijdige pauze software!

Met een nieuwe website sinds 2020 en weer regelmatig nieuwe versies is anti-rsi software Workrave nieuw leven ingeblazen.

Inst

Website producent: 

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
portuga_