Reageren

Mercury Mail Transport System

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.7 (11 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Mercury Mail Transport System is op standaarden gebaseerde mailserversoftware die als een postkantoor werkt voor een groep gebruikers en zorgt voor het ontvangen en verzenden van mail en het beheren van de mailboxen. Mercury is van de maker van Pegasus Mail.

Mercury heeft uitgebreide mogelijkheden en beschikt over zeer goede filters. Hieronder een beperkte opsomming van de mogelijkheden:

- Mercury ondersteunt wereldwijd gebruikte mailstandaarden, inclusief POP3, SMTP, IMAP, PH, en SSL.
- Mercury heeft verschillende filtermogelijkheden ingebouwd zoals content filtering, general-purpose filtering, system content management policies en Lukas Gebauer's krachtige Bayesiaanse spamfilter, genaamd SpamHalter. Met Mercury's filter mogelijkheden heeft u totale controle over uw mail.

Sommige organisaties gebruiken Mercury Mail Transport System voor het filteren van e-mail vóórdat het door Exchange-servers wordt afgehandeld.
- Mercury heeft een volledige mailinglistmanager die mailinglijsten met meer dan tienduizend gebruikers kan afhandelen en is volledig naar eigen inzicht te configureren. 
- Mercury is te programmeren en uit te breiden met een groot aantal plugins.
- Mercury is gemakkelijk te installeren: het installatieprogramma doet het meeste werk voor u. De uitgebreide hulp die voor elk afzonderlijk punt van de configuratie beschikbaar is, geeft antwoord op alle vragen waar u nog mee zit en is in geval van twijfel zeker het lezen waard.
- Mercury Mail Transport System is snel en robuust: het kan veel mail verwerken zonder dat dat een nadelige invloed heeft op de voortgang van de processen.

Met één Mercury server - waarvoor een oude pc kan worden gebruikt  - kunnen duizenden mailboxen worden bediend. Mercury werkt maanden achtereen zonder enig onderhoud.

Ideaal voor non-profit organisaties, stichtingen en verenigingen. Voor deze instellingen is Mercury gratis. Bedrijven dienen een licentie te kopen.

DL

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorwege_