Reageren

Defraggler

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (440 stemmen)
Actueel: 

23 mei 2018
Defraggler 2.22 is verschenen. In deze eerste uitgave sinds 2016 van het defragmentatieprogramma is de herkenning van SSD schijven verbeterd en krijg je een waarschuwing als je een SSD probeert te defragmenteren. Ook is een fout waardoor een geplande defragmentatie mislukte verholpen. Ten slotte wordt de Nederlandse tekst op de defragmenteer-knop nu correct weergegeven.

Beschrijving: 

Defraggler is een handig defragmentatieprogramma van de makers van CCleaner. Door fragmentatie van harde schijven kan een pc merkbaar trager worden. Met Defraggler kunt u de hard disks van een computer weer defragmenteren. Defraggler doet dit zeer doeltreffend en is sneller in gebruik dan Windows Schijfdefragmentatie.

Fragmentatie is het proces waarbij delen van bestanden, die in de loop der tijd over een harde schijf verspreid zijn geraakt, weer opnieuw worden gerangschikt zodat ze sneller toegankelijk zijn. Als u Windows jarenlang niet defragmenteert kan uw pc merkbaar trager worden. Defragmentatie kan dan snelheidswinst opleveren.

Defraggler is zo'n defragmentatieprogramma. Het is snel en efficiënt en kan bovendien niet alleen gehele harde schijven defragmenteren, maar ook afzonderlijke mappen en losse bestanden.

Handig is dat u Defraggler onder het menu Settings | Options | Schedule kunt instellen om dagelijks, wekelijks of maandelijks op een vast tijdstip automatisch een schijf te defragmenteren. Verder kan Defraggler een harde schijf controleren op fouten.


Defraggler is overzichtelijk en snel

Defraggler is ook in het Nederlands vertaald.

Categorie: 
Defragmentatie
Versienummer: 
2.22
Laatst gewijzigd: 
23 mei 2018
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Defraggler
(Kies - indien mogelijk - de onderste download zonder extra browser werkbalk: Defraggler - Slim. Let anders op dat u het vinkje weghaalt bij de Yahoo! werkbalk.)

Let op bij de installatie! Lees de installatie instructies hieronder.

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Als u niet Defraggler - Slim heeft gedownload, maar de gewone versie dan moet u opletten tijdens de installatie en het vinkje weghalen voor de Yahoo! Toolbar, Google Chrome of andere 'aanbiedingen', anders krijgt u deze onnodige extra software ook geïnstalleerd op uw pc.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
d_nemarken