Reageren

Defraggler

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (434 stemmen)
Actueel: 

17 maart 2016
Defraggler 2.21 verbetert SSD-optimalisatie en geschiktheid voor Windows 10.

Beschrijving: 

Defraggler is een handig defragmentatieprogramma van de makers van CCleaner. Door fragmentatie van harde schijven kan een pc merkbaar trager worden. Met Defraggler kunt u de hard disks van een computer weer defragmenteren. Defraggler doet dit zeer doeltreffend en is sneller in gebruik dan Windows Schijfdefragmentatie.

Fragmentatie is het proces waarbij delen van bestanden, die in de loop der tijd over een harde schijf verspreid zijn geraakt, weer opnieuw worden gerangschikt zodat ze sneller toegankelijk zijn. Als u Windows jarenlang niet defragmenteert kan uw pc merkbaar trager worden. Defragmentatie kan dan snelheidswinst opleveren.

Defraggler is zo'n defragmentatieprogramma. Het is snel en efficiënt en kan bovendien niet alleen gehele harde schijven defragmenteren, maar ook afzonderlijke mappen en losse bestanden.

Handig is dat u Defraggler onder het menu Settings | Options | Schedule kunt instellen om dagelijks, wekelijks of maandelijks op een vast tijdstip automatisch een schijf te defragmenteren. Verder kan Defraggler een harde schijf controleren op fouten.


Defraggler is overzichtelijk en snel

Defraggler is ook in het Nederlands vertaald.

Categorie: 
Defragmentatie
Versienummer: 
2.21
Laatst gewijzigd: 
17 maart 2016
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Defraggler
(Kies - indien mogelijk - de onderste download zonder extra browser werkbalk: Defraggler - Slim. Let anders op dat u het vinkje weghaalt bij de Yahoo! werkbalk.)

Let op bij de installatie! Lees de installatie instructies hieronder.

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Als u niet Defraggler - Slim heeft gedownload, maar de gewone versie dan moet u opletten tijdens de installatie en het vinkje weghalen voor de Yahoo! Toolbar, Google Chrome of andere 'aanbiedingen', anders krijgt u deze onnodige extra software ook geïnstalleerd op uw pc.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederla_d