Reageren

BitDefender TrafficLight

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.3 (50 stemmen)
Voor Windows, macOS en Linux
Beschrijving: 

BitDefender TrafficLight is de browserbeveiliging van anti-virus producent BitDefender. TrafficLight beschermt Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari en Opera onder Windows, Mac OS X en Linux tegen malware, phishing websites en besmette zoekresultaten. Voordeel is dat geen extra werkbalk aan uw browser wordt toegevoegd.

TrafficLight doet zijn werk bijna onzichtbaar: alleen bij gevaar krijgt u meldingen en worden schadelijke webpagina's geblokkeerd. Verder ziet u alleen een groen stoplichtlampje op de menubalk van uw browser. Dus geen irritant grote werkbalken.


BitDefender stoplicht in de menubalk

BitDefender TrafficLight beschermt tegen malware, phishing en beveiligt de zoekresultaten van Google, Bing en Yahoo! met een groen vinkje voor elke gevonden pagina.

Voor Windows is een installatiebestand voor alle browsers beschikbaar. Voor Mac OS X en Linux zijn aparte TrafficLight extensies voor Firefox, Google Chrome en Safari te downloaden (die wat minder bescherming zouden bieden). Onder Windows is ook nog een Ad Filter beschikbaar.

Categorie: 
Browser beveiliging
Laatst gewijzigd: 
1 november 2014
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
ooste_rijk