Reageren

IZArc

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (148 stemmen)

Horizontal Tabs


Beschrijving: 

IZArc is een uitstekend en compleet in- en uitpakprogramma dat niet onderdoet voor het betaalde WinZip. De software ondersteunt alle bekende archiefbestandsindelingen - en kan meer. Er is ook een app voor iOS.

De volgende formaten kan IZArc mee overweg:
7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CDI, CAB, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MBF, MDF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO

IZArc integreert in de Windows Verkenner, zodat u met de rechter muisknop bestanden kunt inpakken of uitpakken. Verder heeft IZARc een duidelijke interface en biedt het programma de mogelijkheid tot encryptie, reparatie en het testen van archieven op fouten.

Ook kunt u met IZArc cd images converteren van BIN, NRG, MDF en PDI naar ISO. Als u op zoek bent naar een volwaardig gratis ZIP-programma dan is dit een zeer goede keuze. IZArc is een prima vervanger van WinZip.

iOS
Als je op je iPhone of iPad een zip-bestand wilt openen dan is IZArc de app die je nodig hebt. IZArc opent zip-, rar- en 7-zip-archieven, ook als ze met een wachtwoord beveiligd zijn.

In Mail, Safari, Dropbox, SkyDrive enzovoort krijg je de optie aangeboden om zip-bestanden te openen met IZArc. Ook kun je uitgepakte bestanden weer doorsturen per mail of openen in andere apps.

Ten slotte heeft IZArc ingebouwde preview-mogelijkheden voor Microsoft Office en iWork documenten, pdf'jes, afbeeldingen, tekstbestanden en audio- en video-bestanden. Een handig tooltje dus.

DL

Inst

Website producent: 

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
engel_nd