Reageren

Spamihilator

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.8 (110 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Spamihilator is een behoorlijk gebruikersvriendelijk zelflerend spamfilter dat op effectieve wijze ongewenste mail blokkeert voordat deze in uw postvak belandt. U dient het programma wel eerst handmatig te trainen, maar daarna filtert het al snel 95% van de spam uit uw mail.

Spamihilator werkt samen met bijna alle mailprogramma's, zoals: Outlook, Outlook Express, Eudora, IncrediMail, Thunderbird en Pegasus Mail. Het spamfilter zit tussen uw mailprovider en uw mailbox in en controleert daar uw mail op spam.

Als u Spamihilator installeert doorloopt u een handige Wizard waardoor automatisch de instellingen van uw mailprogramma worden aangepast.

Aan de slag met Spamihilator: trainen!
Spamihilator draait na installatie in de systeembalk naast de klok (geel envelopje met rood kruis). Rechtsklik op Spamihilator en u ziet Prullenbak en Trainingsgebied. Deze twee gebieden dient u goed in de gaten te houden, want u moet Spamihilator eerst nog trainen voordat deze zijn werk goed doet!


Spamihilator in het systeemvak, als er mail in de prullenbak staat ziet u een cijfer op het icoontje

Om Spamihilator te trainen opent u eerst uw mailprogramma: u ziet nu boven het systeemvak dat Spamihilator uw mail controleert (geef Spamihilator de benodigde toegang tot internet als uw firewall daarom vraagt).

Als Spamihilator klaar is, rechtsklikt u op het gele envelopje in het systeemvak en gaat u eerst naar Prullenbak. Alle mail die geen spam is, selecteert u nu. Daarna klikt u op Herstellen. Deze gewenste mail wordt nu de volgende keer in uw mailprogramma binnengehaald.


Mail die geen spam is Herstelt u, andere kunt u verwijderen uit de prullenbak

Het is van belang - zeker in het begin - om deze prullenbak regelmatig te controleren op ten onrechte als spam aangemerkte mail. Zo mist u geen gewone mailberichten!

Nu rechtsklikt u op het Spamihilator-icoon en gaat u naar het Trainingsgebied. Hier kunt u Spamihilator leren wat spam is en wat niet! Markeer hier alle ongewenste berichten als Spam en gewenste berichten als Niet-spam. Klik vervolgens op Leren! Nu leert Spamihilator wat spam is en wat niet. Doe dit regelmatig!


In het Trainingsgebied kunt u Spamihilator leren wat spam en niet-spam is

Het is heel belangrijk dat u dit de eerste weken elke dag doet, want zo leert Spamihilator ongewenste berichten te onderscheiden van gewenste en wordt het spamfilter snel accurater.

Een goede tip is ook om uw adresboek te importeren en toe te voegen aan de vriendenlijst van Spamihilator, zodat mail van bekenden niet voor spam wordt aangezien. Dit doet u door in door rechts te klikken op Spamihilator in het systeemvak, te kiezen voor Instellingen en dan naar Afzenders | Vrienden en te kiezen voor Importeren.


Importeer uw adresboek, zodat vrienden niet als spam worden aangemerkt

Spamihilator is een prima anti-spam programma. Houd er wel rekening mee dat u Spamihilator eerst zelf dient te trainen, anders gaat u mail kwijtraken!

Website producent: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorweg_n