Internet Explorer 10 nu officieel beschikbaar voor Windows 7

Vandaag heeft Microsoft Internet Explorer 10 vrijgegeven voor Windows 7. IE10 was al de standaard-browser op het nieuwe Windows 8, dat oktober 2012 uitkwam. Voor Windows 7 was tot nu toe alleen een testversie beschikbaar.

Internet Explorer 10 is sneller (tot 20%), veiliger en voldoet beter aan de webstandaarden dan Internet Explorer 9. Microsofts browser is in het Nederlands te downloaden als 32-bits en 64-bits variant voor Windows 7. Mensen die Windows XP of Vista gebruiken vissen achter het net: IE10 is alleen voor Windows 7 en 8.

Download Nederlandse Internet Explorer 10 voor Windows 7 SP1

Wat vind jij van Internet Explorer 10? Laat je mening weten in de reacties!

Deel dit artikel: 

Reacties

ik weet t nog niet; pas vandaag ingelogd.

Het is nu 04-03-2015. I.E. 10 laat zich via uw website niet meer downloaden bij Microsoft. Ik heb nu IE8. Om de sprong in wijzigingen niet te groot te maken wilde ik eerst IE10 installeren, later IE11. Kan dat niet meer?

Als je Windows XP of Vista hebt dan kun je IE 10 of 11 inderdaad niet downloaden. Is alleen voor Windows 7 en hoger.

Werk zelf met Windows 7 in sinds ik IE 10 op mijn computer heb gezet, heb ik alleen maar ellende. Werk nu met Google Crome en alles werkt prima. Microsoft mag met zijn Internet explorer 10 het dak op.

Ook ik heb problemen met IE10. Diverse websites werken niet meer naar behoren, zeker niet als er een animatie op staat.
Om dan constant op de knop compatibiliteitsweergave te drukken dat is natuurlijk geen optie. Omdat ik weet wat ik moet doen, wil dat nog niet zeggen dat andere gebruikers dit ook weten.
Ook de door mij vooraf ingestelde gekleurde scrollbalken zijn nu opeens verdwenen. Het stond nog wel zo fraai op elke website.
Oké websites maken is misschien meer voor de afgestudeerde "bouwers" maar als men een leuke site voor jezelf of "de buurman" wil maken, moet dat toch ook kunnen ?
Zonder dat ik het wist had ik ineens IE 10 erop staan. Nu, naderhand, zag ik dat de "automatische update" aangevinkt is.
Hoe kan ik terug naar IE 9 ? Of is dat geen optie ?
Graag jullie bericht.

Ook hier op alle Windows 7 X64 laptop's automatisch Internet Explorer 10 binnengekregen. Nu werkt o.a. de website "Spel.nl" niet meer. Internet Explorer reageert niet". Op alle laptop's hetzelfde probleem, terwijl Internet Explorer 9 goed werkte!
Waarom rolt Microsoft deze zeer slechte update uit terwijl er zo'n kritiek op is??? En erger nog: Waarom doen ze er niets aan??? Internet Explorer 10 is er nu al een tijdje, en er niets aan verbeterd in de tussentijd!!!

Ook tijdens het typen hier heb ik al 2x de betreffende melding moeten sluiten met het kruisje, anders was ik alles weer kwijt!!!
Geweldig bedankt Microsoft!!!!

Nadat ik internet explorer 10 heb binnen gehaald via een update van windows alleen maar problemen gehad, laptop loopt geregeld helemaal vast.
Bleek vlgs het verkooppunt dat de harde schijf was beschadigd, deze is vervangen.
De eerste 3 dagen met internet explorer geen problemen, toen internet explorer 10 weer via een automatische update weer erop. En ja hoor weer steeds vastlopen. Hoe verwijder ik IE 10 ? Ik heb windows 7

Werkt niet naar behoren. Loopt geregeld vast. Fixit verhelpt niets!

Voor iedereen die dezelfde problemen heeft: ga naar Extra en klik Compatibiliteitsweergave aan, dan is de site weer goed te zien.
Moest niet mogen .......

Mijn website werkt dus niet meer onder IE 10. Ik wist niet eens dat ik ineens IE 10 had, onder IE 9 werkt mijn website prima en onder IE 10 komen de plaatjes grotendeels niet meer tevoorschijn. Wat een ellende. Ongevraagde updates en dan ook nog ervoor zorgen dat ik opdrachten ga missen, een slecht imago zou kunnen krijgen ...
Wie weet wat ik er aan kan doen?
Ik kan natuurlijk zelf wel werken met IE 9 of Firefox, maar als anderen nu IE 10 hebben moeten zij mijn website ook kunnen zien.

IE 10 werkt bij mij niet, dus beter en sneller NIET
het is geïnstalleerd met een win update en maar goed dat ik nog een andere browser heb anders was ik helemaal van internet afgesloten

Sinds IE 10 kan ik bij sommige sites de plaatjes niet meer zien. Is dit te verhelpen??

Ik kan sinds ik IE 10 op mijn pc heb niet meer in outlook komen. Ook is het chatten via FB niet meer mogelijk.
Bij het spelletje Candy Crush, krijg ik het kader van vrienden (voor het vragen van levens) niet meer te zien. Zo jammer dit, verder draait het goed!

IE 10 heeft nog veel problemen.
De kalender werkt niet als je een vliegreis wil boeken bij D-reizen.
Bepaalde radio-internet pagina's reageren niet enz.
IE 8 en/of IE 9 als ook FireFox werken prima.
Ik heb windows 7 sp1 32bit

Ook bij mij werkt IE 64 bit niet. met IE9 64bit geen probleem. us snel terug gezet. Microsoft gebelt, weten ook niet uit te leggen het hoe en waarom. Omdat ik OEM versie heb moest ik voor deze niet helpende uitleg betalen. Echt microsoft weer.

Ik heb ook met OEM recht gratis hulp gehad maar aan het einde was er nog niets verbeterd. Heb alles weer op IE 9 gezet en alles weer OK
Waarom ik gratis hulp krijg met dezelfde rechten is ook voor mij een raaadsel. Ik zou zeggen laat IE 9 maar draaien en anders overgaan op een andere browser

Had hem geinstalleerd maar kon hem nergens vinden,,niet op de taakbalk en in het menu start ook niet.En ook niet bij alle progamma's.Een beetje vreemd.Misschien weet iemand hier wat op??Ben maar terug gegaan naar ie9.

Heb je je computer opnieuw opgestart?
Anders opnieuw proberen te installeren.

IE10 (64 bits) op twee computers geïnstalleerd.Werkt op de ene prima, maar geeft problemen op de andere. Zo kan ik bijv.niet van nieuwsrubrieken wisselen in "KPN vandaag". Via systeemherstel weer terug naar IE9 en het
probleem deed zich niet meer voor.

Ik heb hem getest, maar is traag op diverse sites, en ik weet niet waar dat aan ligt. op facebook duurt het een tijd voor dat ik het inlogscherm krijg, en het spel candy crush is ook heel traag. Terwijl het met chrome allemaal heel snel is.

internet explorer 10 reageert niet in windows 7 64 bit, iedere keer weer het zelfde liedje, wordt er zo moe van.

hij doet het gewoon goed bij

iemand een idee waarom

Hallo,
Ben je zeker dat je de juiste file hebt gedownload van de Microsoft-site zelf : dit is de naam van NDL-file voor Win7x64-systemen : IE10-Windows6.1-x64-nl-nl .

zal het proberen.

heb het gedaan ie reageert niet

Het zou kunnen dat de windows firewall of de firewall van je security de nieuwe IE blokkeert > best je firewall eens resetten (bij Norton bijv. via geavanceerde instellingen). Succes.

oke rik, ik heb avg pro dus met firewal, zal avg uitschakelen en het nog eens proberen, laat het je weten grt.

heb avg uitgezet, ie10 reageert niet, wel jammer had het graag geprobeert, heb opera en firefox ga daar maar mee verder, mocht je nog enkele tips hebben, dan hou ik mij aanbevolen, mvg freddie.

Was IE 9 via Windows Update volledig up-to-date voor de installatie van IE 10 ?
Er was recent ook een platformupdate van WIN 7x64, die volgens mij noodzakelijk is voor je IE 10 installeert.
En eventueel moet je ook nog eens de installatie overdoen met een gedeactiveerde firewall/security....
Anders weet ik het niet meer...

heb alles geprobeerd rik, jammer maar helaas, in ieder geval nog bedankt voor je medewerking, internet 10 blijft blanco beeld houden, gooi het er morgen wel weer af, mvg freddie.

Op 2 Computers IE10 update uitgevoerd , is inderdaad sneller dan IE9.
Aanrader.

Deze avond de update gedaan naar IE10, werkt heel goed! :)

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
_voorkust